• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
SSL Certificaten

Periodiek server en netwerkonderhoud zonder grappen.

De afhankelijkheid van onze informatiesystemen is de afgelopen decennia enorm toegenomen. Email, internet, digitale agenda’s, socialmedia. We staan er eigenlijk niet zo bij stil, totdat het mis gaat. Beschikbaarheid, hoge betrouwbaarheid en goede prestaties zijn dan ook van essentieel belang voor uw organisatie.

Het is dus zaak om uitval te voorkomen door preventief onderhoud uit te voeren en alles in het werk te stellen om de systemen up & running te houden. PartnerUp biedt hierin de oplossing. Ons systeembeheer bevat diverse controle- en onderhoudsmogelijkheden om uw organisatie te voorzien van IT-systemen die hoge prestaties leveren. Een constante controle, een volledige back-up van uw gegevens en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan uw IT-systemen zijn maar een aantal voorbeelden hiervan.

Als u in het onverhoopte geval toch een keer een probleem ervaart, dan is dat vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Wij bieden u een onderhoudscontract aan voor een vast bedrag per jaar. Volledig op maat naar uw wensen. U bent hiermee verzekerd dat u de kosten van ICT dienstverlening kunt overzien, en u wordt toch altijd geholpen. Vooruitzien is bij het operationeel houden van een ICT structuur onontbeerlijk. Voorkomen is beter dan genezen, is ons advies. Dat geldt uiteraard ook voor uw ICT structuur. U verwisselt bijvoorbeeld iedere dag keurig het back-up schijfje van uw server, maar wie controleert of dat de data daadwerkelijk op de schijf wordt opgeslagen? Een periodiek onderhoudscontract bewaakt de meest vitale onderdelen van uw bedrijfsnetwerk en beschermt u tegen verlies van bedrijfsdata en onverwachte down time van uw hoofdsystemen.

 

Kosten en frequentie

De kosten van een Periodiek onderhoudscontract zijn afhankelijk van de omvang van uw bedrijfsnetwerk. Voorafgaand aan het contract wordt d.m.v. een inventarisatie de complete structuur in kaart gebracht. Aan de hand van de inventarisatie wordt bepaald hoeveel uren er op jaarbasis nodig zijn om uw netwerk goed te kunnen bewaken.

 

DL380 Gen9Kenmerken Periodiek server en netwerkonderhoud

Dagelijkse back-up controle middels server gestuurd email berichten
Dagelijkse controle op het verwisselen van de back-up schijf door het personeel
Periodiek updaten van het besturingssysteem op uw server en werkstations
Periodiek updaten van applicaties, invoegtoepassingen en antivirus oplossingen
Telefonisch en remote support op werkdagen tussen 8:00 tot 17:00
Periodieke controles op basis van gestructureerde onderhoudschecklist
Adequate doorvoering van noodzakelijke (security) updates en personeelsmanagement
Continue bijgewerkte systeem en netwerk documentatie
Advies op basis van het laatste kennisniveau en marktontwikkelingen
Bewaking van belangrijkste server en netwerk functionaliteiten
ICT Specialist uren op locatie tegen gereduceerd tarief

 

Werk gaat voor het meisje!

In tegenstelling tot andere dienstverleners, passen wij onze werkzaamheden en werktijden flexibel aan op basis van wanneer het u uitkomt. Het opnieuw starten van uw servers doen wij bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend zodat u hier tijdens kantooruren geen hinder van ondervindt.

 

Wij zijn niet voor één gat te vangen als het gaat om ICT

Bovenal geloven we in effectief helpen. Oplossingen waar je mee vooruitkomt. Daarom kijkt PartnerUp vanuit een no-nonsense blik naar uw automatisering. Wat u niet nodig heeft bieden we u ook niet aan. En zijn er kundige oplossingen nodig? Dan hebben we die ook wel in huis.

PartnerUp staat naast haar klant en het bedrijfsproces staat centraal, zodat de automatisering u dient.
Met passie voor techniek en Twentse nuchterheid, onderscheiden we ons. Door oprecht advies en betrokkenheid leveren we een op maat oplossing voor het ICT vraagstuk. Dus geen overbodige oplossingen en onderdelen als het niet nodig is. Een server centraal of in de Cloud, het is maar waar u als klant mee wordt gediend. In deze vraagstukken zullen wij u adviseren en ontzorgen, door de techniek aan ons over te laten kunt u doen waar U goed in bent.

 

Geen verborgen regeltjes of valletjes waar u in kunt lopen!