VoIP telefonie

VoIP telefonie 


Voice Over IP

Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven voor VoIP (Voice over IP) telefonie. Dit houdt in dat je belt via het internet in plaats van een telefooncentrale. VoIP wordt ook wel ‘Voice-Over-IP in the cloud genoemd. Andere benamingen zijn o.a. ‘hosted VoIP’ en ‘cloud-pbx’. Ook ‘virtuele telefooncentrale’ is een benaming die geregeld voorkomt.

Dankzij VoIP wordt er op zakelijk telefonie gebied veel meer mogelijk. Zo kan je eenvoudig jouw voicemailberichten doorsturen naar de inbox van je e-mail, keuzemenu’s creëren en laten afspelen aan je klanten, onderweg vergaderen, koppelingen met andere toestellen maken en meldingen instellen voor wanneer je afwezig bent. Wel zo handig.

Voordelig
Doordat de telefooncentrale in de cloud functioneert, bespaar je jouw bedrijf een dure investering in een fysieke telefooncentrale. Zowel kostentechnisch als functioneel is Cloud bellen voor ieder bedrijf interessant. Zeker als jouw bedrijf zaken in het buitenland doet, want bellen naar het buitenland via VoIP is namelijk veel voordeliger dan wanneer je via ISDN belt. Daarnaast is VoIP telefonie schaalbaar. Je betaalt immers alleen voor het aantal telefoonnummers die medewerkers daadwerkelijk gebruiken.

Praktisch 
Met VoIP kunnen werknemers werken waar dit maar nodig is. Op kantoor, bij een klant, onderweg of zelfs thuis: met Voice Over IP kan je met elk bedrijfstoestel inloggen. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk thuiswerken en bellen via jouw mobiel met een vast nummer. Dit kan dankzij een vast-mobiel integratie. Ook kan VoIP worden beheerd vanuit een webbrowser. Op deze manier zijn eventuele aanpassingen eenvoudig en snel te realiseren.

Kosten zakelijke VoIP telefonie

Wat kost het?
Je bespaart al flinke uitgaven door over te stappen op VoIP telefonie. Je hebt immers nog maar één internetverbinding nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Daarnaast betaal je bij je huidige (fysieke) telefooncentrale voor onderhoud, reparatie en vervanging. Daarvan is geen sprake bij VoIP telefonie.

Je maandelijkse kosten voor VoIP zijn afhankelijk van het aantal toestellen en telefoonnummers wat je afsluit onder jouw abonnement. Dit is gemakkelijk schaalbaar per maand. Je betaalt dus niet langer voor die vaste telefoonverbinding in de hoek van je kantoor die eigenlijk niemand meer gebruikt.

Controle
Je bepaalt zelf de beschikbaarheid van de aangesloten nummers. Dit betekent dat jij kan aangeven per toestel, welke nummers op welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen voeren. Zo houd je zelf maximaal controle op de kosten. Daarnaast groeit of krimpt VoIP telefonie gemakkelijk met jouw bedrijf mee. Toestellen binnen jouw abonnement zijn namelijk gemakkelijk op- en af te schalen.

Overzichtelijk
Je mag van ons een overzichtelijke factuur verwachten. Alles komt op één factuur te staan voor zowel vaste als mobiele telefonie. Dat bespaart jou als ondernemer tijd en veel uitzoekwerk. Wij houden onze zaken graag helder en overzichtelijk.

Zakelijke VoIP telefonie

Professioneel en flexibel
Maak zakelijk bellen professioneler en flexibeler met VoIP telefonie. Op een telefooncentrale ‘in de cloud’ kan je zowel vaste als mobiele nummers aansluiten. Ook worden zaken als voicemailberichten doorschakelen naar je e-mail, keuzemenu’s afspelen en afwezigheid meldingen mogelijk en makkelijk beheerbaar. PartnerUp regelt dit allemaal, passend bij je organisatie.

VoIP voordelen

Maximale controle
Zowel de vaste als de mobiele toestellen worden aan de telefooncentrale in de cloud gekoppeld. Dit betekent dat voor jouw bedrijf dat instellingen zo ingesteld kunnen worden dat meerdere mobiele toestellen over kunnen gaan wanneer er naar het hoofdnummer wordt gebeld.

Daarnaast bepaal je zelf de beschikbaarheid van de aangesloten nummers. Per toestel kan je aangeven welke nummers op welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken mogen voeren.

Ook is iedereen binnen het bedrijf bereikbaar op een eigen intern nummer. Zo kan er dus bijvoorbeeld ook vanaf een mobiel toestel via een intern nummer gebeld worden naar andere vaste toestellen binnen het bedrijf.

Betrouwbaar
VoIP telefonie is niet alleen kostenbesparend maar ook zeer betrouwbaar. Je bent immers niet langer afhankelijk van ingewikkelde routeringen of een eigen zendmast. Alles werkt nu via je internetverbinding. Dit betekent ook dat je altijd beschikt over de nieuwste digitale telefooncentrale en functies evenals de beste techniek. Zo ben je er als bedrijf van verzekerd dat je altijd maximaal bereikbaar bent.

Daarnaast hoef je niet langer door allerlei verschillende maandelijkse nota’s te bladeren om duidelijkheid te creëren. Wij leveren alles overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Dit kost jou weer minder tijd en dus minder geld. Zo houd je tijd over voor zaken die er echt toe doen.

Je hebt aan PartnerUp een betrouwbare partner die altijd voor je klaar staat voor jou en je bedrijf. Wij helpen jouw bedrijf graag verder! Zo kunnen wij ook de internetverbinding voor je regelen en eventueel ook alle apparatuur aanleveren en onderhouden

Zakelijke VoIP telefonie voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op.

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!