• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
SSL Certificaten

Western Digital RED Pro harde schijven

WD Red NasOpslag voor NAS oplossingen met 8 tot 16 posities

WD Red Pro voegt zich bij de oorspronkelijke kleur van NAS en zet de succesformule voort die leidend is geweest voor de WD Red productfamilie door ondersteuning toe te voegen voorbij consument, thuiskantoor en MKB naar middelgrote en grote zakelijke opslagsystemen met 8 – 16 posities. WD Red Pro harde schijven integreren WD’s exclusieve technologie NASware 3.0 en bieden ongeëvenaarde ondersteuning voor compatibiliteit, betrouwbaarheid en prestaties van de stations. De WD Red familie is specifiek ontworpen met het oog op MKB-klanten en is nu uitgebreid met WD Red Pro, verkrijgbaar voor middelgrote tot grote NAS-omgevingen met 8 tot 16 posities. WD Red Pro kent capaciteiten tot 4 TB en 5 jaar beperkte garantie en is gefabriceerd voor de hogere werklasten van uw bedrijf. De geavanceerde firmware technologie die in elk WD Red Pro is ingebouwd, NASware 3.0, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in veeleisende NAS omgevingen.

 

NAS voor grote bedrijven

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf met WD Red harde schijven voor uw NAS systeem met 8 tot 16 posities. WD Red Pro wordt geleverd met NASware 3.0, dat de systeemcompatibiliteit vergroot zodat naadloze integratie mogelijk wordt met uw bestaande netwerkinfrastructuur. Maak uw bedrijf waardevoller door uw werknemers hun bestanden sneller te laten delen en betrouwbaar back-ups te maken met WD Red Pro NAS harde schijven in uw NAS oplossing.

Bescherming tegen trillingen. In combinatie met 3D Active Balance Plus maakt WD Red Pro ook gebruik van verbeterde RAFF-technologie die het station bewaakt en zowel lineaire als rotationele trillingen in echttijd corrigeert, voor nog meer betrouwbaarheid van het station. Voor algeheel verbeterde nauwkeurigheid voor NAS is WD Red Pro ook voorzien van dubbele actuatortechnologie die de positienauwkeurigheid boven de gegevenssporen en de koppositionering verbetert. StableTrac-technologie zet vervolgens de motoras aan beide uiteinden vast om systeemtrillingen te beperken en de stationsplaten te stabiliseren voor een nauwkeurige tracering tijdens lees- en schrijfbewerkingen. Beide technologieën zijn belangrijk voor grotere NAS-omgevingen met 8 tot 16 posities.

De verbeterde dubbellaagse balanscontroletechnologie verbetert de totale prestaties en betrouwbaarheid van het station. Harde schijven die niet correct zijn gebalanceerd, kunnen overmatige trillingen en geluid veroorzaken in een systeem met meerdere schijven, de levensduur van de harde schijf verlagen en de prestaties mettertijd verslechteren. Omdat uw NAS-systeem altijd is ingeschakeld, is een erg betrouwbaar station cruciaal. Dankzij een verbetering van 35% in de MTBF ten opzichte van bureaustations is het WD Red-station met NASware 3.0 ontworpen voor omgevingen die altijd zijn ingeschakeld. De NAS-omgeving met 8 tot 16 posities vraagt veel van een harde schijf door meer trillingen, warmte en andere factoren. Daarom wordt elk WD Red Pro station pas geleverd na uitgebreide thermische inbrandtests die ervoor zorgen dat alle stations langdurig betrouwbaar zullen functioneren.

 

WD PurpleWestern Digital PURPLE harde schijven

De slimme keuze voor bewaking

WD Purple-harde schijven voor bewaking bieden exclusieve AllFrame technologie voor maximale betrouwbaarheid zodat u gerust kunt zijn bij het installeren van uw bewakingssysteem voor thuis of voor uw kleine tot middelgrote bedrijf. WD Purple’s exclusieve firmware upgrades werken met ATA-streaming en verminderen foutpixellering en video-onderbrekingen die optreden wanneer harde schijven voor bureaucomputers ten onrechte worden gebruikt als opslag voor bewakingssystemen. WD Purple opslag voor bewaking wordt gefabriceerd voor dag en nacht functionerende bewakingssystemen in hoge definitie die tot vijf harde schijven en tot 32 camera’s gebruiken. Kies een station dat is ontwikkeld en gefabriceerd voor bewakingssystemen voor huis en bedrijf en ervaar de rust die u alleen maar kunt krijgen van een harde schijf van bewakingsniveau.

Bureauschijven versus bewakingsopslag. U gebruikt geen fiets om een pakket naar de andere kant van het land te vervoeren, dat is gewoon niet het juiste middel. Daarom moet u ook geen bureauschijf gebruiken in een bewakingssysteem omdat die niet bedoeld zijn voor die toepassing. WD Purple opslag van bewakingsklasse is getest op compatibiliteit in een breed aanbod aan bewakingssystemen. Deze schijven zijn ontworpen als vervanging van bureauschijven die niet zijn bedoeld voor de zware bewakingsomgeving in hoge resolutie die altijd aanstaat. Bureauschijven zijn gebouwd voor gebruik tijdens korte perioden en zijn niet gefabriceerd voor de hoge temperatuurschommelingen en de trillingen in apparatuur die vaak voorkomen in bewakingstoepassingen.

 

Bewakingsopslag voor gemoedsrust.

Of u nu uw persoonlijke bezittingen en geliefden beveiligt of het bedrijf bewaakt dat u met veel moeite hebt opgebouwd, u kunt vertrouwen op de opslag van bewakingsklasse die is gebouwd door één van de grootste fabrikanten van harde schijven ter wereld. WD Purple opslag voor bewaking is ontwikkeld voor bewakingssystemen onder hoge temperaturen en voor continu gebruik, en garandeert betrouwbaarheid en het afspelen van kwaliteitsvideobeelden wanneer u die het hardst nodig hebt. Ervaar het veilige gevoel dat u een station van bewakingsklasse gebruikt, ontworpen door een leider in de harde schijven sector.Western Digital nummer 1

 

Western Digital ELEMENTS externe harde schijven

Maximale overdrachtssnelheden

ElementsDe USB 3.0-verbindingsmogelijkheden bieden maximale prestaties om bestanden over te dragen naar en vanaf deze schijf. Met tot 2 TB aan capaciteit in een licht ontwerp is deze schijf de ideale aanvulling voor gebruikers onderweg. WD-kwaliteit van binnen en van buiten. WD weet dat uw gegevens belangrijk voor u zijn. Daarom is de schijf aan de binnenkant gemaakt om te voldoen aan onze strenge vereisten voor duurzaamheid, schokbestendigheid en betrouwbaarheid op de lange termijn. Vervolgens beschermen we de schijf met een duurzame behuizing die is ontworpen om stijl en bescherming te bieden.