• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Managed services

VoicedataNaast lokale telefooncentrales bieden wij onze klanten ook hosted VoIP, uw eigen telefooncentrale in de Cloud aan.
Dit doen we samen met onze partner Voicedata uit Hengelo, Voicedata is sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt. Voicedata richtte zich vanaf het eerste moment op Voice-over-IP ofwel bellen via Internet. Hiermee is Voicedata één van de oudste spelers op de markt die volledig op VoIP gefocust zijn.


Functionaliteiten Hosted VoIP

Inmiddels biedt een Hosted VoIP telefooncentrale meer functionaliteiten dan veruit de meeste standaard telefooncentrales op locatie.
Alle standaard telefoonfuncties zijn uiteraard aanwezig, maar bekijk vooral de speciale functies waar u wellicht nog nooit aan heeft gedacht. Heel vaak zijn deze functionaliteiten zeer bruikbaar voor uw bedrijf.


Standaard functionaliteiten

Online Beheer Systeem
Doorverbinden (blind & ruggespraak)
Doorschakelen
Tijdsconfiguratie
Voicemail & Voicemail2email
Belgroepen
Online Telefoonboek
Auto answer / Antwoordapparaat
Wachtmuziek


Extra gratis functionaliteiten

Uitgebreide belstatistieken
Wachtrij
IVR/Keuzemenu
Snelkiesnummers telefoonboek
Locatie gebaseerde routering (postcode/netnummer)
Twinning (delen van een toestel)
Authenticatie (pincode)
Meeluisteren
Nummerplan koppelen aan ander bedrijf


Additioneel: Extra Functionaliteiten

Gespreksopname (alle gesprekken)
Click2dial bellen vanuit Firefox & Chrome
Bel-me-nu knop op uw website


Additioneel: Softwarekoppeling

XML – Tapi koppeling met uw softwarepakket
Standaard TAPI documentatie beschikbaar
Bellen vanuit Outlook

 

De standaardfunctionaliteiten die een telefooncentrale u mag bieden ontbreken niet in onze hosted VoIP telefooncentrale. Doorverbinden, doorschakelen, belgroepen, voicemail, telefoonboek, welkomstboodschap, telefoonboek en tijdsconfiguratie zijn functies die altijd standaard beschikbaar zijn. Gratis extra functionaliteiten De hosted VoIP telefooncentrale van Voicedata biedt een aantal unieke gratis extra functionaliteiten: Wachtrij, Keuzemenu, Snel kies nummers, uitgebreide bel statistieken en online beheer.

Gespreksopname is een functionaliteit dat ruimte kost, vandaar dat hier additionele kosten aan verbonden zijn. Voor een gering bedrag per maand nemen wij al uw telefoongesprekken op en bieden deze aan in ons online platform in mp3 formaat. De Hosted VoIP Telefooncentrale beschikt over een in- en uitgaande XML API koppeling. Hierdoor kunnen onze klanten het systeem koppelen aan het softwarepakket. Voicedata heeft daarnaast zelf software ontwikkelt die het mogelijk maakt om vanuit standaardapplicaties als Internetbrowsers en Outlook te kunnen bellen, u hoeft nooit meer een telefoonnummer zelf in te typen.

 

Hosted VoIP is er al vanaf € 8,00 per maand per gebruiker!

 

Voor de hosted VoIP dienst zijn er een aantal toestellen met zorg geselecteerd vanwege de naadloze integratie met ons systeem. Deze toestellen zijn geschikt voor alle modules die hosted VoIP u biedt. Dankzij de auto provisioning hebben alle toestellen automatisch de juiste instellingen om direct aan de slag te kunnen gaan met ons hosted VoiP netwerk. Afhankelijk van uw wensen aan een toestel kunt u uit de volgende vaste- en of handtoestellen een keuze maken. Een goed punt om te weten is dat er basisstation nodig is om de handsets te kunnen verbinden met ons platform. De keuze van het basisstation is afhankelijk van het aantal handtoestellen die gebruikt gaan worden.

Yealink T48Yealink T46