• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Security

terugSamsung 840 Pro Solid state disks

De ideale keus voor blijvende prestaties en betrouwbaarheid.
Een hoge productiviteit van de medewerkers vormt met afstand de belangrijkste pijler van elke organisatie. Maar optimale productiviteit waarbij toch veilig met de gegevens wordt omgegaan, blijft voor IT-professionals en grote organisaties altijd een uitdaging. Voor grote ondernemingen die zich voorbereiden om hun servers of pc’s te upgraden, of 840proBTO-bedrijven/systeemintegrators die op zoek zijn naar de hoogste prestaties, is de Samsung 840 PRO SSD dé oplossing. De 840 PRO is de snelste en betrouwbaarste SSD in de markt.

Samsungs hoog presterende 840 PRO SSD is ontwikkeld voor IT-professionals. Omdat de 840 PRO een random leessnelheid van 100 000 IOPS en een sequentiële leessnelheid van 540 MB per seconde kan bereiken, levert deze SSD ultieme verwerkingskracht en superieure prestaties juist wanneer dat het meest nodig is. Geavanceerde prestatieverhogende functies leveren de hoge snelheid die nodig is voor veeleisende applicaties die het station zwaar belasten. Ook multitasken is heel simpel voor de 840 PRO SSD. Samsung 840 PRO zorgt voor geweldige computerprestaties zodat de gebruiker efficiënter kan werken.

 

Ativ Book 9 NP900 Ultrabook

De dunste en meest lichtgewicht 13″ laptop*, met de nieuwe, derde-generatie Intel® Core™ processor en een ongelooflijk groot (MaxScreen) SuperBright (300 nit) beeldscherm. De Samsung ATIV Book 9 beschikt over Windows 8. Dankzij het technische vakmanschap van Samsung is deze notebook slechts 12,9 mm dik. U verliest nooit meer tijd met de razendsnelle functies, zoals de slaapstand verlaten in 1,3 seconde en opstarten in 5,9 seconde. Met behulp van een lichtsensor wordt de helderheid van de toetsenverlichting en het scherm automatisch ingesteld voor optimaal gebruikscomfort.
ativElke foto, video en website en elk document ziet er schitterend uit op het briljante Full HD SuperBright-scherm.

Intel Core i7 processor
4 gigabyte geheugen
Intel HD graphics
256 gigabyte solid state disk
Ingebouwde HD webcam
Slechts 1,16 kilogram

ativ9

 

Samsung Large Format Displays

Het perfecte evenwicht tussen prestaties en betaalbaarheid in één digital signage systeem.

dm48dGrote duurzaamheid en uitstekende prestaties maken de displays van de DMD serie de ideale oplossing voor iedere onderneming of organisatie waar de omzet afhankelijk is van een continu werkend digital signage systeem. Maak gebruik van Samsungs bewezen technologie en verbeter uw verkoopresultaten door voortdurend publiek te trekken en te informeren met rijke content op digital signage van superkwaliteit. Dankzij de uitstekende zichtbaarheid en een 450 nits helderheid houdt de digital signage uit de DMD-serie het publiek altijd geboeid.

Verhoog de productiviteit en verlaag de gebruikskosten doordat deze infoschermoplossing gemakkelijker kan worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Dankzij de nieuwste versie van het geïntegreerde all-in-one SSSP is een afzonderlijke PC of mediaspeler niet meer nodig om het systeem in de lucht te houden en de totaalkosten (TCO) te verlagen. Om een hogere efficiëntie te bereiken, is het uitrollen en delen van content vereenvoudigd met een PC-loze netwerkverbinding waarbij u een USB insteekt en meerdere displays met elkaar verbindt in een daisy-chain configuratie. De digital signage van de DMD-serie wordt aangedreven door de aanzienlijk geüpgrade nieuwste versie van SSSP.

De nieuwe Quad Core SoC processor zorgt voor substantieel verbeterde prestaties met een aanmerkelijk hogere verwerkingssnelheid voor rijke, perfect weergegeven informatie. Het extra processorvermogen komt ook van pas als digital signage interactief wordt gemaakt met de optionele Touch Overlay, die voor alle schermformaten beschikbaar is. De aantrekkingskracht van deze innovatieve mogelijkheid op het publiek zet uw informatie kracht bij, zonder dat hiervoor een extra PC nodig is. Scholen en ondernemingen kunnen voortaan met lagere kosten en minder moeite interactieve digital signage inzetten. Verder ondersteunt de nieuwste versie SSSP een beeld-in-beeld (PIP) dat meer dan 50 procent van digital signage kan innemen. Dit in tegenstelling tot dual-core digital signage, waar minder dan 50 procent zichtbaar is.

 

Samsung Ativ S I8750 Windows Phone

Met de Samsung Ativ S geniet u van een optimale beeldervaring dankzij het levendige en grote scherm. Nog nooit was uw mobiele werkblad zo helder en overzichtelijk als nu. Dankzij het 4.8” HD Super AMOLED scherm wordt de gewenste content zo scherp en helder mogelijk weergegeven. Geniet van de voordelen van het vernieuwde Gorilla Glass 2. Dit glas is 20% dunner, heeft sterke anti-kras eigenschappen en een verbeterde aanslaggevoeligheid. Ongelooflijk energiezuinig scherm met ultra snelle responstijd.ativsi8750

Uitgerust met het intuïtieve Windows Phone 8
Direct aan de slag met MS Office
1,5 GHz Dual Core processor voor meer prestatie
8 MP camera voor prachtige foto’s

Op de Samsung Ativ S is MS Office pre-installed, zodat u direct aan de slag kunt, waar u ook bent. Creëer professionele presentaties en bewerk altijd en overal uw documenten met de meest recente software van MS Office, PowerPoint en Excel. Upload uw MS Office bestanden bij Skydrive zodat u waar u ook bent uw bestanden kan bekijken, delen of bewerken.

Met Microsoft One Note brengt u al uw notities, foto’s, web clips en audio/videobestanden samen en deelt u ze eenvoudig met andere One Note gebruikers. De Samsung Ativ S heeft een slank, verfijnd en stijlvol ontwerp waardoor het perfect in de hand ligt. Opvallend stijlvol hairline design met een metalen CMF achterkant. Dankzij het slanke en ergonomische design ligt de Ativ S prettig in de hand.

 

m4075frSamsung Multifunction ProXpress

Deze robuuste ProXpress series heeft hoge afdruksnelheden tot 40 ppm, mogelijk gemaakt door een Cortex™-A5 core-processor en maximaal 256 MB geheugen. Hoge snelheden en prestaties stellen bedrijven in staat om documenten en afbeeldingen sneller te verwerken en zo de efficiency te vergroten. De ReCP-technologie verbetert de leesbaarheid van afgedrukte documenten door dunne lijntjes duidelijker te maken en de randen van negatieve tekst te verscherpen. Deze ProXpress series produceren scherpe, evenwichtige afdrukken met een effectieve uitvoerresolutie van maximaal 1200 x 1200 dpi.

De multifunctionele lade van de printer ondersteunt materialen tot 220 gsm (gram per vierkante meter), waardoor er meer afdrukmogelijkheden zijn voor professionele documenten. Met de multifunctionele lade kunnen probleemloos de meest uiteenlopende etiketten, kaarten en enveloppen worden afgedrukt. Hierdoor wordt de tijd die het kost om vellen een voor een in te voeren, vrijwel tot nul teruggebracht. Voor de meeste bedrijven en kleine kantoren en thuiskantoren (SOHO) moeten printers een steeds hogere productiviteit en lagere bedrijfskosten hebben. Deze bedrijven hebben printers nodig die gebruiksvriendelijk en veelzijdig zijn voor het afdrukken van de meest uiteenlopende documenten en presentaties.

De toepassing MobilePrint van Samsung helpt werknemers om draadloos te printen vanaf hun mobiele apparaten. Gebruikers hoeven geen nieuwe driver te installeren of netwerkinstellingen te configureren. Kantoorpersoneel kan gewoon de toepassing MobilePrint downloaden van de Google® Play Store voor Android™ en de Apple Store® voor iOS®. Nadat de toepassing is gedownload, detecteert het mobiele apparaat automatisch compatibele Samsung printers in de directe omgeving. De ProXpress series kunnen overweg met vrijwel elk bestandstype, waaronder tekstdocumenten, afbeeldingen en webpagina’s. Gebruikers kunnen ook vanaf een Google-account toegang krijgen tot printers met Google Cloud Print™. E-mails, foto’s, PDF-bestanden en SNS-berichten, zoals posts op Facebook® en Twitter®, kunnen worden afgedrukt, gefaxt of gedeeld. Google Cloud Print werkt op smartphones, tablets, notebooks, pc’s en andere met internet verbonden apparaten.

 

terug