• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Servers en computers

Wij zijn niet voor één gat te vangen als het gaat om ICT

muizenval emmer kleinBovenal geloven we in effectief helpen. Oplossingen waar je mee vooruitkomt. Daarom kijkt PartnerUp vanuit een no-nonsense blik naar uw automatisering. Wat u niet nodig heeft bieden we u ook niet aan. En zijn er kundige oplossingen nodig? Dan hebben we die ook wel in huis.

Geen verborgen regeltjes of valletjes waar u in kunt lopen.

 

Dus beste mede ondernemer,

Ziet u, door alle nieuwe techniek en mogelijkheden, door de bomen het bos ook niet meer? Dat horen we vaker! Onze klanten laten dit aan ons over.

PartnerUp staat naast de klant en het bedrijfsproces van de klant staat centraal, zodat de automatisering de klant dient. Met passie voor techniek en Twentse nuchterheid, onderscheiden we ons.

Door oprecht advies en betrokkenheid leveren we een op maat oplossing voor het ICT vraagstuk. Dus geen overbodige oplossingen en onderdelen als het niet nodig is. Een server centraal of in de Cloud, het is maar waar u als klant mee wordt gediend. In deze vraagstukken zullen wij u adviseren en ontzorgen, door de techniek aan ons over te laten kunt u doen waar U goed in bent.

Waarvoor wij ’s morgens ons bed uit komen, daar vallen wij u niet mee lastig. Dit kunt u nog eens rustig nalezen op onze website. Wel willen wij u graag vertellen wat we doen. PartnerUp automatiseert het MKB in Twente. Dat doen we door te adviseren, installeren en beheren van uw ICT omgeving, lokaal of in combinatie met de Cloud. Denk hierbij aan back-up, servers, netwerkapparatuur, pc’s, VoIP, printing, verbindingen en internetdiensten.

Wat hebben wij u te bieden? Wat goed is, is goed. Wat veiliger, beter of efficiënter kan, dat gaan wij u vertellen. PartnerUp doet wat werkt en laat u niet in vervelende valletjes lopen.

We forceren uiteraard niets, maar we zien graag uit naar een afspraak met u om bovenstaande mondeling toe te lichten. Belt u ons?

 

PartnerUp, doet wat werkt!

Automatisering en systeembeheer
Servers, desktops, notebooks en tablets
VoIP centrales en mobiele oplossingen
Cloud diensten en domeinnamen
Internet en glasvezelverbindingen
Software licenties en supplies

weserve logo Glasvezel van PartnerUp en Weserve

 Door heel Nederland beschikbaar
Snelheden tot 1000Mbit (1Gbit)
Innovatief netwerk
99,95% uptime garantie
Meerdere vestigingen koppelen
Snelle levertijden

 

PartnerUp sluit de handen in één met internetprovider Weserve uit Hengelo. Weserve is de aangewezen partij als het gaat om een zakelijke glasvezelverbinding in o.a. Oldenzaal op het Cogas netwerk naast aanbieder Cbizz.

 

Waarom glasvezel van Weserve?

Weserve is een organisatie welke streeft naar innovatie in aanleg en gebruik van glasvezel. Waar andere aanbieders een glasvezel aanbieden tot slechts 100Mbit, kunnen zei meestal een verbinding leveren tot 1000Mbit. Hoe ze dit doen? Ze durven te investeren in glasvezel en zorgen voor de juiste apparatuur en kennis.

Ondernemend in het centrum van Oldenzaal ?

 

Nieuwsbrief!

Abonneer u op onze nieuwsbrief.

muizenval kaart