ICT Specialisten

In samenwerking met onze gerenommeerde partners gaan we uiteenlopende ICT vraagstukken aan.
Wat kunnen onze ICT specialisten voor jou betekenen?

Microsoft: basis voor alle zakelijke oplossingen

Wij zijn van mening dat de oplossingen van Microsoft jou alles bieden om te kunnen werken in een succesvolle en veilige ICT omgeving. Productief, hybride, intelligent en vertrouwd. Voor een optimale uitvoering van onze diensten, werken we daarom nauw samen met Microsoft. De jarenlange ervaringen, opzet van structuur, cloud oplossingen, business software, besturingssystemen en beveiligingen maken dat Microsoft de beste keus is voor het MKB.

Als ICT specialisten en businesspartner van Microsoft kunnen we op het juiste niveau gebruik maken van ’s werelds grootste software bedrijf. We volgen de ontwikkelingen op de voet. Denk hierbij met name aan Azure, Office365 en Windows Server. Onze mensen volgen met regelmaat trainingen om het kennispeil op niveau te houden en om in te kunnen spelen op de toenemende functionaliteiten, applicaties en vragen uit de markt. Wij geloven in de structuur en opzet van de Microsoft producten voor de zakelijke markt. Ben jij ook benieuwd wat onze ICT specialisten bij PartnerUp i.c.m. Microsoft voor jou kunnen betekenen?

 

{

Quote

“De betrokkenheid van PartnerUp is ongekend”
– Jan Depping| Technical Strategist Azure bij Microsoft

{

Quote

“Onze samenwerking met PartnerUp is prettig. De lijnen zijn kort en we krijgen duidelijk advies. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat we met een deskundige partij te maken hebben en dat is prettig.”  - Arnold Hofmeijer | GS Metaal

Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions

PartnerUp is trotse Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions provider
Het toekennen van een Gold of Silver status onderstreept het buitengewoon hoge kennisniveau van de ICT partner en geeft de partner tevens toegang tot een unieke bron van kennis en updates. Je bent daarom verzekerd van de meest up-to-date oplossingen, uitzonderlijke kennis en een hoge efficiency.
Hoge mate van licentiekennis
Onze ICT specialisten zijn in staat om de beste oplossingen aan te bieden, omdat ze over een hoge mate van licentiekennis beschikken. Hierdoor krijg je als klant altijd de meest efficiënte oplossing zodat de past voor lengte van jaren. Of het nu gaat om Windows, Azure, InTune, Office365 of serverbesturingssystemen.

Ervaren ICT specialisten

Je weet dat je met ICT specialisten te maken hebt wanneer zij al vanaf jongs af aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software strak in de gaten houden en hier plezier aan beleven. Niets is mooier dan met deze passie en kennis onze klanten van dienst te kunnen zijn. Samen stappen maken is ons uitgangspunt.

Onze ICT specialisten beschikken over een brede kijk op techniek en een nuchtere aanpak. Wij denken in mogelijkheden en vinden dat automatisering de klant moet dienen. En dit doen wij al jaren, met veel plezier. Dit blijkt ook uit feedback van onze klanten. Deze vind je o.a. terug in onze klantcases.

Dus ben je opzoek naar een ICT specialist? Dan helpen wij je graag verder.
Ons werk is onze hobby. Altijd al geweest.

Erkend leerbedrijf

PartnerUp is een erkend leerbedrijf. Mensen die onze passie voor ICT delen en een opleiding in deze richting volgen, kunnen daarom stage bij ons lopen.

Wij voldoen aan de kwaliteitseisen en begeleiden onze leerlingen met veel expertise en plezier.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Jan Depping Technical Strategist Azure bij Microsoft: “De betrokkenheid en inzet van PartnerUp is ongekend!”

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!