Over ons

ICT moet het “gewoon” goed doen, zo simpel is het.

 

Onze werkwijze.

PartnerUp denkt in oplossingen en we richten ons op jouw bedrijfsproces. Zo helpen we je stapsgewijs een intelligente infrastructuur te ontwerpen, te implementeren en te onderhouden. En openen we de deuren naar een veilige, digitale en succesvolle werkomgeving. Het is een streven om ICT trajecten van uiteenlopende complexiteit op zo’n manier te realiseren, dat support tot een minimum wordt gereduceerd.

Wil je voor jouw bedrijf ook een optimale IT infrastructuur dan regelen wij het ICT beheer, onderhoud en kunnen wij proactief handelen dankzij constante monitoring van servers en systemen. PartnerUp is gevestigd in Oldenzaal en biedt ICT beheer in Twente en in overleg zijn er ook buiten Twente mogelijkheden voor beheer en ondersteuning op ICT gebied. Wij onderscheiden ons als ICT beheerder in Oldenzaal door onze persoonlijke, vlotte en transparante manier van werken. 

Stilstand is achteruitgang en in deze tijd geen optie meer. Wendbaarheid en schaalbaarheid zijn tegenwoordig vereist om bedrijfsprocessen te waarborgen. Wij helpen je als partner graag op een transparante manier!

Waarom PartnerUp?

Allereerst, leuk dat je meer over ons te weten wil komen. De passie voor techniek zit bij ons in de genen. Al van jongs af aan volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Niets is mooier dan met deze passie en kennis onze klanten van dienst te kunnen zijn. Samen stappen maken is ons uitgangspunt. Wij denken in mogelijkheden en vinden dat automatisering de klant moet dienen. Onze klant is koning en daar zetten we ons 100% voor in.

Hoe werkt PartnerUp?

Met onze Twentse nuchterheid en persoonlijke benadering geven wij onze klanten een eerlijk advies. Toewijding, professionaliteit, kwaliteit en partnerschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken proactief mee met onze klanten en stellen ons flexibel op. Jouw probleem is onze uitdaging. “Zo pakken we dat vast” en daar houden we ons aan.

Wat doet PartnerUp?

Wij bieden ICT-oplossingen die passen bij je bedrijf. Of het nu gaat om het aanleggen van netwerken, het verhelpen van storingen of het aanbieden van diverse cloud diensten; wij staan altijd voor je klaar. Onze mensen hebben alle kennis in huis omtrent servers, netwerken, computers en telefonie. Met deze kennis adviseren, inspireren, ontzorgen en helpen wij onze klanten bij hun ICT-vraagstuk. Iedere klant is anders en daar spelen wij op in.

PartnerUp, doet wat werkt!

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!