Wat is DaaS

Device as a service, ook wel DaaS genoemd, is een vorm om devices te financieren voor jouw organisatie. Jij kiest welke devices je wil en wij zullen ervoor zorgen dat ze klaar worden gezet voor gebruik.  Je kan zelf kiezen welke devices je wilt gebruiken. Heb je advies nodig bij deze keuze? Hierin geven wij graag advies. DaaS is dus het complete pakket als het gaat om de inrichting van een werkplek. En niet alleen bij het inrichten, nee, de gehele lifecycle! Nu ben je vast benieuwd wat je allemaal kan verwachten in een DaaS-Pakket.

Wat houdt het in?

Bij Devices as a Service wordt je gehele werkplek voor jou ontzorgt. Ja, je leest het goed! Wanneer je een Daas-Pakket hebt wordt er ten eerste gezorgd dat alles juist wordt aangesloten. Dat betekent dat de devices de juiste hardware hebben, maar ook de juiste software is geïnstalleerd. Je medewerkers kunnen in principe meteen aan de slag. 

Zoals al eerder gezegd, het betreft de gehele lifecycle. Dat wil zeggen dat eerste oude devices worden weggehaald, nieuwe worden geïnstalleerd en de devices worden onderhouden. Gaat een device stuk, dan wordt dit voor jou gerepareerd. Op afstand worden de devices gemonitord, zodat problemen kunnen worden voorzien en virussen of malware buiten de deur kunnen worden gehouden. 

Eén van de grote voordelen van een DaaS-pakket zijn de vaste kosten. Per werkplek wordt een vast bedrag gerekend, waardoor je zelf een beter inzicht krijgt. Er wordt voor een pakket geen extra onderhoudskosten, reparatiekosten of opstartkosten gerekend. 

Verder kan je gemakkelijk op-en afschalen. Heb je een werkplek die je achteraf toch niet gebruikt? Schaal het aantal werkplekken af. Of heb je eigenlijk te weinig plekken? Je kan gemakkelijk jouw pakket opschalen. Met andere woorden, jij bepaalt.

PartnerUp biedt meerdere DaaS-pakketten aan MKB bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar Devices as a Service? Bekijk hier de DaaS-pakketen van PartnerUp.

Direct supportBel ons op 0541 200 020 of stel hier je vraag:


reCAPTCHA is required.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!