Vier vragen over DaaS

1. Waarom wordt het voor jou veiliger met DaaS?

In het DaaS-pakket zit onder andere een managed anti-virus, beveiliging tegen ransomware, de mogelijkheid om mails te versleutelen en de optie om multifactor authenticatie in te stellen. Verder wordt er van jouw bestanden een online back-up gemaakt, zodat je nooit wat kwijt raakt.

2. Wat betekent “Flexibel” met DaaS?

Flexibel met DaaS betekent dat je gemakkelijk op en af kan schalen in jouw devices. Heb je behoefte aan meer of juist minder, dan is dit gemakkelijk aan te passen. Verder ben je met DaaS flexibel in de keuze in van Hardware en de daarbij behorende behoeften. Zo is een bijvoorbeeld mogelijkheid om Microsoft365 op jouw devices te installeren. Verder kan er gekozen worden welke devices er bij het pakket zitten. Achteraf niet tevreden? De flexibiliteit zorgt ervoor dat er gemakkelijk aangepast kan worden.

3. Wat betekent “Schaalbaar” met DaaS?

Je kan gemakkelijk op- en afschalen met DaaS. Maar wat kan je gemakkelijk op- en afschalen? Je kan het aantal devices of werkplekken aanpassen. Behoefte aan meer werkplekken? Pas je pakket aan en wij regelen het. Of heb je een werkplek die zelden gebruikt wordt en als het ware overbodig is? Wij halen hem voor jou weg. Toch behoefte aan een extra smartphone. Wij regelen het voor je.

4. Zijn er nog verborgen kosten? Of kosten waar ik rekening mee moet houden?

Nee, dat is het mooie! De kosten van het pakket zijn vaste maandelijkse kosten voor het complete pakket. Dus ook wanneer er onderhoud moet worden gepleegd of er devices gerepareerd of vervangen moeten worden zijn er geen extra kosten. Daarmee worden jouw kosten voorspelbaar en verkrijg je een duidelijk beeld van jouw kosten. Ook zijn er geen extra opstartkosten. De gehele installatie van jouw werkplek is inbegrepen in de prijs.

Interesse in Devices as a Service? Bekijk onze DaaS-pagina

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!