Veilig en gemakkelijk thuiswerken

Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat medewerkers vanuit huis moeten werken. Een duidelijk plan uitwerken en een online omgeving inrichten waarbij jouw medewerkers veilig en gemakkelijk thuiswerken, is in zulke situaties van groot belang. 

Veilig vanuit huis werken
Het belangrijkste is dat jouw medewerkers veilig en gemakkelijk kunnen thuiswerken. Denk hierbij aan two-factor authenticatie, beveiliging van software zoals e-mail tegen phishing en ransomware, maar ook netwerken en beveiligingen die hierop zijn ingericht. Je kan ook het complete werkplek beheer uit handen geven aan een externe betrouwbare partner zodat je altijd verzekerd bent van een veilige verbinding en bij vragen altijd terecht kan bij experts.

Gemakkelijk en zonder zorgen
Dankzij Microsoft Office 365 is het tegenwoordig gemakkelijk werken op elke locatie. Zolang er internet is, kan er gewerkt worden. In de cloud, altijd up-to-date van de laatste bestanden en documenten, vergaderen met je team via Microsoft Teams en ook beveiliging is via Office 365 te regelen. Afhankelijk van het pakket wat je afneemt zijn er meerdere functionaliteiten toe te voegen. Denk hierbij aan extra beveiligingssoftware en software die de productiviteit van jouw team vergroot. Ook vanuit huis.

Veilig en gemakkelijk thuiswerken
Combineer bovenstaande en je krijgt een zeer productieve combinatie. Een veilige werkplek, waar werknemers via het internet hun normale routine kunnen volgen. Documenten maken, delen, met elkaar kunnen communiceren d.m.v. telefoon en video gesprekken, vergaderingen en zelfs dankzij VoIP vanuit huis met het bedrijfsnummer kunnen bellen en gebeld worden.

 

 

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!