Onderhoud en monitoring op afstand, wat betekent het?

Onderhoud en monitoring op afstand. Wat houdt dit precies in?

De ICT is een essentieel onderdeel van jouw organisatie. Daarom is het van belang dat de systemen altijd up-to-date zijn. Je wil als bedrijf niet bezig zijn met die eindeloze updates… PartnerUp biedt hierin ondersteuning en zorgt ervoor dat jouw ICT wordt onderhouden en gemonitord op afstand. Maar hoe doet PartnerUp dit precies? Wij zullen vertellen wat wij bedoelen met onderhoud en monitoring op afstand.

PartnerUp zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of jouw ICT wel goed is ingericht. Wij zorgen ervoor dat updates worden uitgevoerd buiten werktijden om en proberen problemen voor te zijn. Zo zal je geen hinder ondervinden van de ICT tijdens jouw werkzaamheden. Daarnaast houden we jouw ICT-systemen nauwlettend in de gaten. Dit noemen we monitoring op afstand. 

PartnerUp kijkt mee in de managed services en probeert hiermee problemen te voorkomen in plaats van achteraf te herstellen. We kijken welke (mogelijke) fouten er zijn in jouw ICT systeem, doen controle rondes en zorgen ervoor dat de laatste updates zijn geïnstalleerd. Ook letten we er op dat er geen virussen op jouw devices aanwezig zijn.

Ben je nou bezig en loop je toch tegen ICT problemen aan? Wij kunnen op afstand, met jouw toestemming, in jouw devices aan de slag en het probleem aanpakken. Je kan ondertussen een bak koffie halen terwijl wij het probleem verhelpen. Heb je liever dat wij even langs komen? We komen gerust even langs en verhelpen het probleem. 

Heb je behoeft aan een volledige ingerichte werkplek inclusief devices? Misschien is Device as a Service iets voor jou. Met DaaS hoef je je geen zorgen meer te maken over ICT zaken en kan alle focus worden gelegd op dat waar jij goed in bent. Meer weten hierover? Hier lees je meer over onze diensten.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!