Microsoft Teams

Organiseer je teams met teams

De ene collega is onderweg, de ander zit op kantoor en een ander werkt vanuit huis. Even vergaderen gaat lastig… Of toch niet? Met Microsoft Teams vergader je gemakkelijk op afstand. Nodig jouw collega’s uit voor een online conference call en bespreek jouw belangrijke zaken. Deel gemakkelijk via Teams jouw agendapunten, zodat iedereen meteen op de hoogte is.

Wat is Teams precies? Microsoft Teams is de nieuwe communicatietool en de vervanger van Skype for Business. Met Teams kan je gemakkelijk met jouw collega’s (video)bellen, vergaderen en chatten. Ook kan je gemakkelijk documenten delen met jouw collega’s. Daarnaast kan je ook klanten of leveranciers toevoegen aan een team, zodat ook met hen gemakkelijk kan worden gecommuniceerd.

Microsoft Teams kan worden ingericht naar jouw wensen. Bepaal hoe jouw Teams-werkruimte eruit ziet en voeg services toe die voor jou relevant zijn. Verder zorgt Teams ervoor dat informatie die in Teams staat beveiligd is, zodat het niet door onbevoegden kan worden gelezen.

Microsoft Teams is onderdeel van office 365. In combinatie met de andere Office 365 programma’s zorgt dit voor een verbetering van de samenwerking. Office 365 is een Software as a service oplossing die PartnerUp aanbiedt. 

Meer weten over microsoft Teams of Office365? Hier vind je alle informatie over Microsoft 365.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!