Klanten bij PartnerUp goed voorbereid op thuiswerken

Dankzij het corona virus zijn veel bedrijven gedwongen om vanuit huis te werken. Medewerkers moeten thuis zelfstandig aan de slag op apparatuur van de zaak of eigen apparaten. Voor veel bedrijven betekende dit een hele omschakeling. Er moeten plotseling allerlei zaken geregeld worden van beveiliging tot inrichting van de online omgeving. Onze klanten daarentegen ervoeren weinig problemen bij de omschakeling. Hoe kan dat?

Goed voorbereid met DaaS
Onze klanten nemen o.a. een DaaS pakket bij ons af. Dit betekent ‘Device as a Service’ en houdt een totaaloplossing voor ICT in. Voor een vast bedrag per maand per werkplek, mag een klant dienstverlening, apparatuur (werkplek), beheer en beveiliging van ons verwachten. Hierbij kunnen modules aan en uit worden gezet, afhankelijk van de werkwijze, situatie en eisen van onze klanten. Wanneer wij werkplekken inrichten ligt de focus op flexibiliteit, veiligheid en productiviteit.

Ingerichte werkplekken
Microsoft365 is één van de onderdelen die wij aan onze klanten aanbieden. Zo konden zij de afgelopen weken gemakkelijk vanaf elke locatie verder werken. Alle documenten en bestanden staan immers in de cloud en kunnen live bewerkt worden waardoor werknemers altijd in de meest recente versies van documenten werken. Ook hebben wij voor onze klanten de e-mail zo ingesteld dat deze gemakkelijk en veilig vanuit huis kan worden gebruikt.

Vergaderen vanuit huis is voor onze klanten ook geen probleem dankzij Microsoft Teams. Wij richten de omgeving in daarna kunnen zij gemakkelijk vergaderen vanaf elke locatie. Dus ook vanuit huis.

Telefonie vanuit huis
Zakelijke VoIP telefonie is een oplossing die bij een aantal van onze klanten al is doorgevoerd. Dit heeft meerdere voordelen, maar vooral in tijden dat medewerkers verplicht vanuit huis moeten werken, is dit een ideale en noodzakelijke oplossing. Zo kunnen onze klanten dankzij VoIP (Voice over IP) gemakkelijk bellen vanuit huis vanaf hun vaste zakelijke nummer en ook gebeld worden en gemakkelijk doorverbinden naar andere medewerkers binnen het bedrijf.

Device as a Service voor jouw organisatie?
Klanten bij PartnerUp waren goed voorbereid op thuiswerken. PartnerUp helpt ook jouw bedrijf graag verder, zodat jouw team vanuit huis productief en veilig aan de slag kan. Bekijk hier alle informatie over onze DaaS mogelijkheden. Of bezoek onze ICT-diensten pagina voor een overzicht over al onze diensten.

 

 

 

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!