ICT ontzorgd

Elke ondernemer richt zich graag op de zaken die er echt toe doen binnen zijn bedrijf. Waar hij goed in is en waar zijn passie ligt. Hoe minder tijd je als drukke ondernemer dan kwijt bent aan zaken als apparaat storingen, updates en vervanging, hoe beter. Daarnaast kunnen dit soort tijdrovende zaken veel geld gaan kosten. Dan is het dus fijn als er een betrouwbare partner voor je klaar staat. Wij noemen deze service ook wel ‘uw ICT ontzorgd’. Maar wat mag je dan als ondernemer verwachten en wat betekent dit specifiek binnen een enterprise?

ICT ontzorgd

Geautomatiseerd beheer en monitoring van systemen
Controleren of harde schijven dreigen vol te lopen, Windows updaten en apparaten op virussen scannen. Allemaal zaken waarvan het fijn is als dit automatisch voor jouw bedrijf wordt geregeld.

Deze zaken kunnen allemaal door een externe ICT partner worden uitgevoerd. Denk hierbij aan onderhoud en monitoring van apparaten zoals desktops en laptops. Maar ook mobiel apparaatbeheer is een optie. Zo kunnen bijvoorbeeld alle mobiele apparaten binnen een organisatie beheerd, getraceerd, beveiligd en gecontroleerd worden.

Microsoft Office 365, Azure en Intune
Werken in een veilige en succesvolle ICT omgeving gaat het beste met software van Microsoft. Productief, hybride, intelligent en klaar voor de toekomst. Dit is waarom er vanuit PartnerUp nauw wordt samengewerkt met Microsoft. Bovenstaande diensten worden o.a. met oplossingen als Microsoft Office 365, Microsoft Azure en Microsoft Intune voor elke enterprise op maat gerealiseerd.

Koppelen van meerdere bedrijfsvestigingen
Wanneer een enterprise meerdere vestigingen heeft kan het vervelend zijn wanneer medewerkers niet gemakkelijk en snel met elkaar kunnen samenwerken. Er wordt dan alleen via mail en telefoon gecommuniceerd. Dit is in deze tijd niet meer wenselijk. Ook hierin kunnen passende oplossingen worden aangeboden om deze communicatiemogelijkheden uit te breiden.

Het complete plaatje: ICT ontzorgd via PartnerUp
Van apparaatbeheer en eventuele apparaat vervanging, tot de details zoals multifactor authenticatie: het kan bij ons allemaal. ICT oplossingen zijn een uitdaging en een plezier voor ons. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vind hier meer informatie over onze diensten.

 

 

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!