De feiten en voordelen van Daas

Overweeg je om DaaS (Device as a Service) te gaan gebruiken binnen jouw bedrijf? Dan zijn dit handige feiten om mee te nemen in je uiteindelijke beslissing. Van minder frustraties tot kostenbesparing en tijdbesparing; dit zijn de feiten en voordelen van DaaS binnen een bedrijf. 

60% van IT-managers geeft aan te veel tijd te moeten besteden aan apparaatbeheer. Het implementeren van een DaaS-oplossing binnen jouw bedrijf betekent een verlaging van de werkdruk op de IT-afdeling en dus meer tijd voor de belangrijke zaken.

39% van de huidige infrastructuur en apparaten voldoet niet voor medewerkers. Dit kan voor veel frustratie zorgen binnen een team en verlaagt de arbeidsproductiviteit. Wanneer je een DaaS-oplossing invoert kan jouw team zich ongestoord richten op haar taken, zonder onderbrekingen.

22% van het budget voor IT gaat op aan apparatuur. Door gebruik te maken van een DaaS-oplossing kunnen die kosten gereduceerd worden. Daarnaast weet je elke maand precies je kosten. Geen verrassingen en je bedrijf houdt geld over voor andere zaken.

Benieuwd naar de perfecte DaaS-oplossing voor jouw bedrijf?
Je vindt hier meer informatie over onze diensten.

 

 

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!