Enterprise IT oplossingen

Hoe groter een enterprise, hoe belangrijker zaken zoals prestaties, compatibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging van de infrastructuur worden. Wil je dit intern regelen, dan kan dat veel tijd en geld gaan kosten. daarom is het fijn dat deze zaken volledig uit handen genomen kunnen worden door een externe partner die denkt in oplossingen en zich richt op jouw specifieke bedrijfsproces. Maar wat voor enterprise IT oplossingen mag je dan verwachten? 

Intelligente infrastructuur ontwerpen
Het belangrijkste is het stapsgewijs ontwerpen van een intelligente infrastructuur die perfect past bij jouw bedrijf. Een ICT-infrastructuur is tenslotte het zenuwcentrum van elke ICT-omgeving binnen een enterprise. Hierbij moet gekeken worden naar de huidige infrastructuur maar ook wat er eventueel aan toegevoegd zou kunnen worden voor een optimaal resultaat waar zowel werkgever als werknemer enthousiast van worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geautomatiseerd beheer en onderhoud van apparaten, werkplek en back-up beheer en netwerkbewaking. Maar ook zaken zoals werknemers remote (op afstand) laten werken en het instellen van multifactor authenticatie behoren tot de mogelijkheden.

Back-up beheer
Voor een enterprise zijn weinig zaken belangrijker dan een dagelijkse back-up. Deze kunnen natuurlijk intern gehouden worden op schijfjes. Maar als je dan als bedrijf de pech hebt dat er brand uitbreekt, is het toch prettig dat er een back-up met alle belangrijke informatie online staat. Hierin kan een externe partner ook een rol spelen en adviseren. Elke enterprise is anders en heeft dus andere IT oplossingen nodig. Besluit je als bedrijf dat er een back-up online moet komen te staan, dan kan een externe partner dagelijks back-ups maken. Tevens worden er dan back-up recovery tests uitgevoerd om te controleren of de back-ups goed (en dus bruikbaar) zijn.

Zorgeloos aan de slag.
Eenmaal akkoord met een helder ICT infrastructuur plan, kan deze geïmplementeerd worden en openen de deuren naar een veilige, digitale, en zorgeloze werkomgeving. Vanuit de externe partner kan er constant gecontroleerd worden op eventuele problemen zoals virussen, ransomware en vollopende harde schijven. Deze worden dan tijdig opgelost.

Waarom PartnerUp als externe ICT specialist en partner?

Wij streven er naar om enterprise IT oplossingen van uiteenlopende complexiteit zo in te richten, dat support zelden nodig zal zijn. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Combineer dit met een flinke dosis Twentse nuchterheid en een persoonlijke benadering, en je krijgt een partner waarbij je als klant altijd mag rekenen op een eerlijk advies.

Enterprise IT oplossingen zijn een uitdaging en een plezier voor ons. Vind hier meer informatie over onze diensten of neem contact met ons op.

 

 

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!