E-MAIL INSTELLEN, EENVOUDIG EN SNEL

De e-mailprotocollen IMAP en POP worden nog veel gebruikt. Hierbij is het noodzakelijk dat je serverinstellingen handmatig instelt in je e-mailprogramma. Veel extra en onnodig werk. Met Office 365 wordt dit automatisch voor je gedaan.

Laten we eerlijk zijn, het onthouden van een wachtwoord is al lastig genoeg. Bij het instellen van je e-mail wordt dan ook nog gevraagd om een servernaam en poortnummer voor zowel inkomende als uitgaande e-mail.

e-mail instellen met POP

Dit scherm heeft bij veel mensen al tot frustratie geleid! Met Office 365 is dit verleden tijd. Door de autodiscover worden de serverinstellingen geheel automatisch ingeladen in je e-mailprogramma. Je hebt alleen je e-mailadres en wachtwoord nodig. Zo simpel kan het zijn. Naast de autodiscover functionaliteit ben je met Office 365 direct voorzien van een goed SPF record.

Hoe werkt dat nu precies?

Dit begint al bij het inrichten van Office 365. Allereerst wordt een domeinnaam gekoppeld, bijvoorbeeld partnerup.nl. Hierbij wordt in de DNS een extra record aangemaakt, het autodiscover record. Deze maakt een verwijzing tussen de domeinnaam en de servers van Microsoft. Op deze servers van Microsoft staan de serverinstellingen van de e-mail. Zodra je inlogt met jouw e-mailadres binnen dit domein, zullen de e-mailinstellingen opgehaald en automatisch ingesteld worden.

Graag voorzien we jou ook van dit gemak. Interesse? Neem dan telefonisch (0541 2000 20) of per e-mail (ict@partnerup.nl) contact met ons op.

Direct supportBel ons op 0541 200 020 of stel hier je vraag:


reCAPTCHA is required.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!