Devices as a Service. Waarom nu relevant?

DaaS, waarom is het nu relevant?

Device as a service bestaat al een tijdje, maar de vraag ernaar stijgt. Waarom is DaaS nu relevant? 

De behoefte stijgt in de markt. Organisaties willen doen waar zij goed in zijn en niet bezig zijn met of hun apparaten wel goed werken. Laat staan het onderhoud ervan. Elke medewerker heeft zijn eigen behoeftes en wensen als het gaat om computers. Je moet er niet over nadenken om de computer van elke medewerker af te stemmen op deze wensen. Daar heb je toch helemaal geen tijd voor..

DaaS speelt hierin een grote oplossing en zorgt ervoor dat de zorgen uit handen worden genomen. Organisaties willen productiever en efficiënter werken. Dus niet bezig met randzaken zoals welke computer geschikt is voor wie of het uitvoeren van updates. Hierdoor is DaaS zeer interessant en relevant. Helemaal wanneer jouw bedrijf enorm snel groeit en je wilt gemakkelijk kunnen opschalen. Verder zijn de kosten van DaaS vast. Geen onverwachte extra kosten! Heb jij een eigen bedrijf en heb jij behoefte aan outsourcing van je werkplek? Groei je enorm snel? Dan is DaaS een uiterst geschikte oplossing! Met o.a. pakketten als Microsoft365 werk je gemakkelijk vanuit de cloud, overal en is op- en afschalen gemakkelijker dan ooit.

Er wordt rekening gehouden met jouw bedrijf. Een werkplek die nauwelijks nog gebruikt wordt? Haal hem gemakkelijk uit jouw pakket. Wil je er devices bij? Dat kan regelt worden. Hierdoor wordt je als bedrijf nog flexibeler en kan je gemakkelijker meegaan met de behoeften van jouw onderneming. Op deze manier wordt je niet geremd door beperkingen zoals een tekort aan werkplekken. 

Meer weten over onze diensten? Of benieuwd naar een DaaS-pakket? PartnerUp biedt verschillende pakketen aan voor jouw bedrijf. Advies nodig naar wat jouw bedrijf nodig heeft op het gebied van werkplekken? Aarzel niet en vraag ons om advies! Samen met jou willen we kijken naar de beste opties op het gebied van ICT voor jouw bedrijf. Partner Up!

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!