De DaaS lifecycle, wat houdt dat in?

De DaaS lifecycle

Kies je voor DaaS, dan wordt je ontzorgt complete werkplek ontzorgt. Je smartphones, desktops, laptops worden voor je geïnstalleerd, inclusief de laatste software. Je kan als het ware achterover leunen en alles wordt voor je klaargezet. DaaS zorgt ervoor dat de gehele lifecycle van devices wordt onderhouden. Maar wat houdt de DaaS lifecycle eigenlijk in?

De DaaS lifecycle houdt in dat jouw devices voor je worden geïnstalleerd, up to date worden gehouden en vervolgens ook weer verantwoord worden afgevoerd. De hele levenscyclus van de devices dus.

Wanneer je gebruik wil maken van DaaS, ontvang je eerst advies. Welke devices passen het beste bij jouw organisatie. Samen met één van onze specialisten kijken we samen naar wat bij jou past. Dit is de eerste stap.

Vervolgens worden jouw devices geïnstalleerd en klaargezet voor gebruikt. Dit klaarzetten houdt in dat de gebruiker meteen met zijn device(s) aan de slag kan. Dat wil zeggen dat de juiste software is geïnstalleerd,de hardware juist is aangesloten en accounts zijn klaargezet en voor de juiste mensen toegankelijk zijn.

Bij problemen met een device wordt er meteen support geboden. Het probleem wordt aangepakt zodat de medewerker hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. De devices worden voor jou onderhouden en waar nodig gerepareerd of vervangen.

Als laatste worden jouw oude devices afgevoerd. Belangrijke data wordt veilig overgezet en het device wordt zonder problemen weggehaald en vervangen door de nieuwe. Ook dit is onderdeel van de DaaS Lifecycle.

Met DaaS wordt je volledig ontzorgt en kan je zelf achterover leunen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken wanneer devices niet meer werken en kan altijd gebruik maken van de support. Dit heeft als grote voordeel dat je als bedrijf geen tijd meer hoeft te steken in randzaken.

Interesse in DaaS? Hier vind je onze pakketten, meer informatie en kan je contact met ons opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de perfecte oplossing voor jouw organisatie.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!