AL JE DATA WEG, EN NU? HEB JE EEN BACK-UP?

Heb je ooit wel eens aan de situatie gedacht waarin ineens al je data kwijt is? Hoe zou je dan verder gaan met je bedrijf? Is het uberhaupt nog mogelijk om dan verder te gaan, of is de impact zo groot dat je failliet bent? Dit gebeurd bijna dagelijks. Een goede back-up is dan je redmiddel.

Het hebben van een lokale back-up is veelal niet meer afdoende, door hardware falen zijn back-ups niet gemaakt of corrupt/defect. Tevens gaat dit vaak gepaard met een hoge investering wanneer de hoeveelheid data groeit (extra systemen of schijven). Je doet er verstandig aan om deze manier van back-up aan te vullen of te vervangen. Online back-up biedt hier een uitkomst.

Online back-up is een zeer betrouwbare en flexibele oplossing voor het maken en opslaan van de back-ups. Veelal is dit ook nog eens veel goedkoper dan een on-premise back-up.

Door ons partnerschap met Microsoft en veel ervaring kunnen wij elk systeem meenemen in de back-up. Of dit nu om servers, werkstations of Office 365 gaat, wij hebben er ervaring mee.

Wil je advies over de juiste back-up strategie? Neem dan contact met ons op, of bekijk onze ICT diensten. Specifiek opzoek naar ICT beheer? Ook dat kan bij PartnerUp. Samen kijken wij wat jij nodig hebt en denken wij met jou mee.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!