AANDACHT MAAKT ALLES MOOIER, DAT GELDT OOK VOOR IT

Om je auto, huis en tuin in een goede staat te laten verkeren, worden er regelmatig werkzaamheden uitgevoerd. Waarom doen we dit dan niet ook voor de middelen waar we ons brood mee verdienen? Het onderhoud en beheer van je kantoorautomatisering is van groot belang voor je organisatie. Niet alleen om een hoog niveau van veiligheid te bewerkstelligen, maar ook om het meeste uit je medewerkers te halen. Wat kost het je bijvoorbeeld als jouw medewerker niet kan werken omdat zijn werkplek niet goed functioneert? Of wat als met betrekking tot de AVG tegenwoordig, je data op straat komt te liggen? Dit kan leiden tot hoge boetes en zelfs faillissement!

Het onderhoud van je kantoorautomatisering: een belangrijke, maar tijdrovende klus…
Het onderhouden van je kantoorautomatisering is belangrijker dan je denkt. Je moet regelmatig updates uitvoeren om alle systemen up-to-date te houden en om ze te voorzien van de laatste security patches. Maar pas op: het klakkeloos updaten van je systemen is niet de juiste manier! Je zult vooraf na moeten gaan in hoeverre een update effect heeft op de werking van het geheel. Software moet namelijk met elkaar samen kunnen werken, oftewel compatible zijn. Het is dus belangrijk om deze samenwerking vooraf te controleren. Het goed uitvoeren van updates kan een tijdrovend proces zijn. Het is niet voor niets dat veel bedrijven dit uitbesteden aan een organisatie die deze werkzaamheden als kernactiviteit heeft.

Monitor je omgeving
Naast het periodiek updaten van systemen zal je ook moeten denken aan het monitoren van je omgevingen. Er kan bijvoorbeeld een kritiek lek ontstaan en zoiets moet direct aangepakt worden. Ook kan zich een incident voordoen waardoor een systeem niet werkt zoals deze zou moeten werken. Adequaat ingrijpen is dan van belang om de impact van het incident of de verstoring zo laag mogelijk te houden. Je kunt geen garantie krijgen dat er nooit een storing zal plaatsvinden, maar je kunt wel controle hebben over het snel en adequaat oplossen ervan!

Jij focust op je kernactiviteiten, wij automatiseren
Onderhouden, beheren en monitoren van IT is een zeer intensieve taak en veelal niet eenvoudig. Om nog maar niet te beginnen over de beveiliging, antivirus en malware, firewalls en natuurlijk back-ups. Daarbij is het een feit dat mensen fouten maken. Daarom wil je het beheer en onderhoud van jouw kantooromgeving het liefst geautomatiseerd doen. Bij PartnerUp hebben we intelligente systemen ingericht die samenwerken voor een optimaal beheer aan jouw omgeving. Zo kunnen wij monitoren en ingrijpen bij incidenten. Door een proactieve houding voorkomen wij incidenten zelfs en houden we de omgeving up-to-date zodat deze veilig is en blijft werken zoals verwacht. Op deze manier kun jij je focussen op jouw kernactiviteiten. Elkaar versterken noemen wij dat!

Wil je meer weten over hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor jouw bedrijf? Bekijk onze DaaS-service en neem contact met ons op.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!