• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
SSL Certificaten

terugMicrosoft Windows Server 2012 R2

Met Windows Server 2012 R2 kunt u uw belangrijkste werkvolumes uitvoeren met robuuste herstelopties. U profiteert snel van optimale waarde dankzij een uitgebreid aanbod voordelige, hoogwaardige opslagopties en vereenvoudigde levering van IT-services voor meerdere tenants. U kunt toepassingen op locatie en in de cloud bouwen, implementeren, besturen en bewaken. Geef gebruikers meer mogelijkheden met beveiligde toegang tot bedrijfsbronnen op elk gewenst apparaat.

server2012r2U kunt prestaties verbeteren en capaciteit efficiënter schalen om de grootste werkvolumes uit te voeren terwijl robuuste herstelopties bescherming bieden tegen storingen.

Dankzij uitgebreide ondersteuning voor open frameworks kunt u nog flexibeler toepassingen en websites bouwen, implementeren en schalen door de mogelijkheid toepassingen uit te wisselen tussen omgevingen op locatie, en openbare clouds en clouds van serviceproviders.
U kunt een virtuele bureaublad infrastructuur implementeren en opslagkosten aanzienlijk terugdringen met een scala aan opslagopties en VHD ontdubbeling.

 

Microsoft Exchange Server 2013

exchange 2013Werken met e-mail, agenda en contactpersonen op uw pc, op uw telefoon en in uw browser. Realiseer grotere betrouwbaarheid en minder complexiteit met een vereenvoudigde oplossing voor hoge beschikbaarheid en herstel na noodgevallen, terwijl gevoelige en vertrouwelijke informatie wordt beschermd. Het bouwstenenmodel van Exchange vereenvoudigt de implementatie voor elke schaalgrootte, standaardiseert hoge beschikbaarheid en load balancing voor clients en verbetert de compatibiliteit tussen Exchange versies. Beheer uw organisatie efficiënt met het gebruiksvriendelijke Exchange beheercentrum op het web. Machtig gespecialiseerde gebruikers op basis van hun functie, zoals eDiscovery voor compliance officers, zonder dat zij toegang krijgen tot de gehele Exchange beheerinterface.

 

Microsoft Windows 8.1 Pro besturingssysteem

windows8proWat is er nieuw in Windows 8.1?
Sneller starten en de startknop is terug op het bureaublad. Tik of klik erop om naar Start te gaan. Als u wilt, kunt u nu bij het aanmelden ook direct naar het bureaublad gaan, of dezelfde achtergrond gebruiken voor het bureaublad en voor Start. Daarnaast kunt u alle apps bekijken in de nieuwe apps weergave. Dankzij de nieuwe slimme zoekmethode van Bing kunt u tegelijkertijd zoeken op de pc, op OneDrive en op internet. U kunt daarnaast ook zoeken in apps in de Windows Store.

 

Microsoft Office 365

office365_1U wilt meegaan met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en daarom wilt u vanaf al uw apparaten met uw programma’s en bestanden kunnen werken. Dit kan met Office 365! Gebruik uw zakelijke e-mail via Outlook, werk samen aan documenten, en maak en bewerk bestanden op uw telefoon, tablet of desktopcomputer. Met Office in de cloud hebt u altijd de nieuwste versie van programma’s en zijn uw bestanden altijd up-to-date. Uw recente documenten staan bovenaan, zodat u direct aan de slag kunt. Een goede samenwerking is van essentieel belang en Office 365 maakt dit gemakkelijk. Teams kunnen documenten opslaan in teamsites en per project een postvak bijhouden, zodat iedereen rechtstreeks vanuit zijn of haar e-mail toegang heeft tot die documenten. Wanneer u werkt met partners of klanten, kunt u grote of vertrouwelijke documenten delen en bewerken vanaf één onlinelocatie. En vergaderingen in HD-video en het delen van schermen helpen u uw doelstellingen te sneller realiseren.

 

microsoftpartner

terug