• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Security

Azure is het professionele Cloud serviceplatform van Microsoft. Dankzij zijn geavanceerde functionaliteiten kunt u virtuele machines opstarten, SQL-databases gebruiken, back-ups van uw resources aanmaken en nog veel meer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een storing of verouderde hard- en software.

Het platform ondersteunt alle besturingssystemen en een groot aantal programmeertalen. Azure geeft u toegang tot geïntegreerde services voor o.a. berekeningen, opslag, applicaties, data, en netwerken. Daardoor kunt u uw infrastructuur sneller beheren, meer taken uitvoeren en grote besparingen realiseren.

Infrastructuur en platform

Azure is dankzij de combinatie van beheerde en onbeheerde services binnen het platform een industrieleider als het om productiviteit gaat. Dit geeft u tal van mogelijkheden om apps te bouwen en te implementeren. Azure combineert de IaaS service (Infrastructure-as-a-Service) met PaaS service (Platform-as-a-Service).

Alles in uw Cloud

Azure is een zeer flexibele service die in verschillende gebieden van de ICT sector wordt toegepast. Daarom is het een uitstekende oplossing voor de meest veeleisende gebruikers. Dit wordt bewezen door het feit dat Azure alle besturingssystemen van Windows tot Linux ondersteunt en tevens een groot aantal programmeertalen van C# tot Java en programma’s van de SQL Server software tot Oracle.

Beschikbaarheid

Azure is ontworpen om u toegang te bieden tot al uw services, machines en apps zonder zorgen over enige downtime. Daarom biedt Azure een serviceovereenkomst waarin een beschikbaarheid van ten minste 99,95% wordt gegarandeerd met voortdurende status metingen van de services en 24/7 beschikbaarheid van support.

Afstemming op uw behoeftes

We beseffen dat het moeilijk te voorspellen is hoe geavanceerd uw infrastructuur in de toekomst wordt. Daarom betaalt u uitsluitend voor werkelijk verbruik van het Azure platform, waarbij facturering per minuut verloopt. Daarnaast worden populaire services zoals berekeningen en bandbreedte voor een zeer concurrerende prijs aangeboden. Zo krijgt u hoge efficiëntie tegen de laagste kosten.

Overal toegankelijk

Azure is een hoogwaardige computing cloud dat vanuit elke locatie ter wereld beschikbaar is. Daarnaast is het systeem gebaseerd op een globaal en voortdurend groeiend netwerk van datacenters. Deze opbouw van het platform zorgt ervoor dat klanten over de hele wereld hun applicaties kunnen opstarten.

Back-up in de Cloud

Wilt u uw infrastructuur niet vervangen maar heeft u wel back-ups nodig? Azure is een uitstekende oplossing. Hiermee kunt u uw lokale ICT-infrastructuur met innovatieve cloudoplossingen combineren om een hybride omgeving te creëren.