Microsoft365 kopen

Microsoft365 

Wij zijn van mening dat Microsoft365 (voorheen Office 365) een organisatie alles kan bieden om zich verder te ontwikkelen. Met Microsoft365 is je organisatie klaar voor de toekomst. Je werkt slimmer, gemakkelijker en productiever. Wij beschouwen Microsoft als de beste ICT oplossing voor het mkb op basis van windows server besturingssystemen. Daarnaast leveren wij oplossingen op maat en helpen wij bij de inrichting van dit product.

Microsoft365
Microsoft365 is een ‘Software as a Service’, ook wel SaaS genoemd. Maar kan ook als onderdeel van DaaS (Device as a Service) worden ingezet. Het is een oplossing die naast de vertrouwde exchange omgeving bestaande uit zakelijke e-mail, contacten en agenda’s ook de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de zakelijke markt. Denk hierbij niet alleen aan de bekende apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar ook aan de krachtige Cloud services zoals OneDrive, SharePoint en Microsoft Teams. Dankzij deze programma’s kan iedereen op elk apparaat werken en de bestanden delen. Of werknemers nou op kantoor zitten, thuiswerken of onderweg zijn, met Microsoft365 haal je het meeste uit je team.

Schaalbaar
Wanneer er een toename van het aantal medewerkers is, kun je gemakkelijk extra Microsoft365 licenties aanschaffen. Hetzelfde geldt voor minder werknemers. Zo betaal je alleen voor de werkplekken die ook daadwerkelijk gebruikt worden. PartnerUp helpt jouw bedrijf als Microsoft365 expert graag verder. Heb je vragen of wil je graag Microsoft365 inzetten binnen jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365 expert

PartnerUp optimaliseert jouw organisatie
PartnerUp kan Microsoft365 inrichten naar de eisen en wensen van jouw organisatie. Wij denken met je mee en bespreken de mogelijkheden. Loop je tegen zaken aan of heb je vragen? Wij staan voor je klaar en helpen je graag snel verder.

Microsoft 365 voor jouw organisatie

Ondersteuning van PartnerUp
Besluit je over te stappen op Microsoft365 via PartnerUp? Dan richten wij Microsoft365 in op basis van de eisen en wensen van je organisatie. Wij denken met je mee en bespreken de mogelijkheden. Loop je tegen zaken aan of heb je vragen? Wij staan voor je klaar en helpen je graag snel verder.

Overal toegang
Met Microsoft365 heeft je organisatie overal toegang tot de documenten. Zowel medewerkers op kantoor, onderweg als thuiswerkers kunnen allemaal vanuit hun locatie werken aan bestanden in de cloud. Even geen internet? Er kan gewoon doorgewerkt worden. Zodra internet weer beschikbaar is wordt het document automatisch ge-update.

Efficiënt samenwerken
Dankzij Microsoft365 kun je met een een aantal mensen, maar ook met je hele bedrijf makkelijk en efficiënt samenwerken. Het is zo ingericht dat bestanden gemakkelijk gedeeld kunnen worden met elkaar, live ge-update worden en dankzij Microsoft Teams, gemakkelijk met elkaar kan worden besproken.

Vergaderen met gemak
Van audio en video tot webvergaderingen, alles is mogelijk met Microsoft Teams. Denk ook aan handige functies zoals hulp bij planning, vergaderingsnotities maken, schermdeling, opname van vergaderingen en chatten. Met Microsoft Teams kan je altijd, met iedereen vergaderen, waar je ook bent.

Delen en samenwerken
Met SharePoint richt je een online portaal voor de organisatie in, waar via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie gemakkelijk kan samenwerken en bestanden gedeeld kunnen worden. Dit kan PartnerUp ook voor jouw organisatie naar wens inrichten.

Veilig en AVG-proof
Met Microsoft365 werk je veilig en volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Microsoft zet hiervoor verschillende middelen in zoals de DLP tool (data loss prevention), de GDPR activity hub binnen SharePoint Online, multi-factor authentificatie en Audit logs. Daarnaast is dankzij Intune ook de beveiliging van apparaten conform de AVG geregeld. PartnerUp helpt bij het inrichten en instellen van deze zaken.

n

In de cloud werken

Altijd de juiste versie
Waar vroeger nog meerdere versies van bestanden op locale apparaten stonden en je dus gemakkelijk binnen de organisatie langs elkaar heen werkte met verschillende varianten van één bestand, werk je binnen Microsoft365 altijd met de meest recente versie. Bestanden worden live ge-update zodat medewerkers altijd het meest recente bestand kunnen bewerken.

Bestanden veilig online
De kans is klein, maar zeker aanwezig. Een medewerker belt dat de laptop is gestolen. Belangrijke documenten zijn in geval van lokale opslag weg. Met Microsoft365 staan alle documenten in de cloud opgeslagen. Zo kan je zelfs bij diefstal of andere problemen zoals defecte apparatuur, gewoon weer aan de slag op een ander apparaat.

~

Goed beveiligd

Met Microsoft365 goed beschermd
PartnerUp stelt alle beveiliging voor je in om zo je gegevens en bedrijf veilig te houden. Met behulp van Advanced Threat Protection (ATP) helpen wij jouw bedrijf te beschermen tegen geavanceerde phishing- en ransomware-aanvallen die zijn ontworpen om werknemers- of klantgegevens te compromitteren. ATP helpt o.a. om gevaarlijke berichten te detecteren en verwijderen en controleert tevens automatisch links in e-mails op phishing content.

Azure
Met behulp van het Intune-beheercentrum in de Azure-portal kunnen wij extra beveiligingsfuncties voor je bedrijf instellen, zoals het beheer van MacOS-apparaten, iPhone- en Android-apparaten. Zo houden wij al je apparaten goed beveiligd.

REFERENTIE:

Jan Depping, Technical Strategist Azure bij Microsoft:  

"De betrokkenheid en inzet van PartnerUp is ongekend!"

Remote werken met Microsoft365

Werken vanuit huis, onderweg of op locatie
De tijd staat niet stil en waardevolle tijd kan daardoor verloren gaan tijdens de reis naar een afspraak met een klant. Met behulp van Microsoft365 zorgt PartnerUp ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot e-mail, bestanden en belangrijke programma’s. Zo kunnen jij en je medewerkers (samen)werken ongeacht het tijdstip en de locatie.

Altijd en overal samenwerken
Of er nu vanuit huis wordt gewerkt of op locatie bij de klant, iedereen heeft altijd toegang tot documenten en kan gemakkelijk samenwerken aan bestanden. Van Word documenten tot PowerPoint presentaties. Microsoft365 update constant live alle bestanden. Zo heeft iedereen altijd de laatste versie. En met behulp van Microsoft Teams kan iedereen gemakkelijk met elkaar samenwerken en kan er gemakkelijk overlegd worden.

Multifactor authenticatie

Je account goed beveiligd
Het gebruik van multi-factor verificatie helpt een account aanzienlijk veiliger te maken. Schakel deze optie voor Microsoft365 in, zodat er een beveiligingscode wordt verstuurd naar telefoon, e-mail of verificatie-app wanneer er zich een poging voordoet tot inloggen vanaf een niet-vertrouwd apparaat. Door gebruik te maken van deze beveiliging zorg je ervoor dat zelfs wanneer iemand een wachtwoord heeft achterhaald, er niet ingelogd kan worden op het account omdat er geen toegang is tot de beveiligingsgegevens.

Instellen multi-factor verificatie
Multi-factor verificatie wordt standaard meegeleverd met Microsoft365. Maak je hier gebruik van dan ben je verzekerd van een beveiligd account. PartnerUp helpt je organisatie graag verder en kan deze extra beveiliging voor jouw organisatie instellen. Daarnaast zijn wij natuurlijk bereikbaar voor vragen of hulp, mocht dit nodig zijn.

R

Microsoft365 inrichten

PartnerUp richt Microsoft365 en de bijbehorende beveiliging optimaal in naar de eisen en wensen van jouw organisatie. Wij helpen je graag verder!

Microsoft365 abonnementen

Microsoft biedt meerdere mogelijkheden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en eisen van elk bedrijf. Welk pakket je ook kiest, je kan deze maandelijks op- en afschalen. Microsoft adviseert om het inrichten door een Microsoft partner te laten uitvoeren. Zo haal je de meeste functionaliteiten uit alle applicaties en is daarnaast elke applicatie optimaal ingericht. PartnerUp helpt je hier graag bij!

Microsoft365 Business Basic
Dit abonnement is voor kleinere bedrijven ideaal en gemakkelijk om te zetten naar grotere Microsoft365 abonnementen wanneer je bedrijf groeit. Wij zetten de belangrijkste voordelen van het Basic (voorheen Office 365 Essentials) pakket voor je op een rij.

 • Werken met webversies van Microsoft-apps: Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote
 • Toegang tot Microsoft Access en Publisher. Alleen voor pc beschikbaar
 • Outlook met een postvak van 50 GB en een aangepast e-maildomeinadres
 • Houd online (video)vergaderingen met Microsoft Teams (max 250 gebruikers)
 • 1 TB aan cloudopslag in OneDrive om bestanden te bewaren en delen


Microsoft365 Business Standard

Het Microsoft365 Business Standard pakket (voorheen Office 365 Business Premium) biedt de meest gebruikte Microsoft365-diensten en functies. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor jouw organisatie op een rij.

 • Altijd werken met de nieuwste versie van vertrouwde Microsoft applicaties
 • Door PartnerUp geïnstalleerd en ingericht op al je apparaten en online beschikbaar
 • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint, OneDrive, OneNote, Publisher en Access
 • Bewaar, synchroniseer en deel bestanden online, zodat deze altijd up-to-date zijn
 • In realtime documenten bewerken met meerdere werknemers tegelijkertijd
 • inclusief extra’s zoals online vergaderen via Microsoft Teams. Maar ook Sway, OneDrive en Teamsites.


Microsoft365 Premium

Microsoft365 is een volledig schaalbare intelligente oplossing, die het beste haalt en combineert uit Microsoft365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Je kan kiezen tussen de Business en de Enterprise variant. Voor kleine tot middelgrote bedrijven met minder dan 300 werknemers adviseren wij het Business pakket. Bij meer dan 300 gebruikers is het verstandig om te kiezen voor het Enterprise pakket. Deze biedt verhoogde niveaus van compliance en beveiligingsbeheer. Hieronder vind je een aantal voordelen van Microsoft365.

 

 • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Exchange, Teams, SharePoint, Publisher, Access, Intune, Azure en Defender
 • Onderhoud contact met collega’s en klanten via Outlook, Exchange en Microsoft Teams
 • Beheren van bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan cloudopslag op OneDrive
 • Beveiliging tegen geavanceerde cyberbedreigingen met Advanced Threat Protection (ATP)
 • Beheer toegang tot gevoelige informatie dankzij versleuteling
 • Beveiliging van apparaten die verbinding maken met je gegevens
 • Compatibel met Windows 10 Pro
 • 24 uur per dag ondersteuning van Microsoft

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!