• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Notebooks en tablets

terugThinkPad T440S Ultrabook

De ultieme 14 inch Ultrabook voor zakelijk gebruik. De ThinkPad T440s is een zakelijke, lichte laptop van de nieuwste generatie met een nieuw ontwerp, vierde generatie Intel® Core™ processors en touch-navigatie in een dun en licht formaat. En dankzij de lange batterijduur en het Full HD thinkpadIPS-beeldscherm kunt u met de T440s presteren zoals nooit tevoren.

Het legendarische, ergonomische full-size ThinkPad toetsenbord is mors bestendig en staat bekend vanwege zijn uitgebreide set toetsen, het prettige typegevoel en TrackPoint® pointingdevice. En nu is het bovendien geoptimaliseerd voor Windows 8 met handige multimediatoetsen, LED statusverlichting, functievergrendeling en directe toegang tot diverse applicaties. Daarnaast heeft hij een groter trackpad met 5 verschillende klikpunten aangegeven door subtiele reliëfpunten en strepen dat u zelf kunt configureren via uw Instellingen. Met de optionele toetsenbord verlichting kunt u ook comfortabel werken bij weinig licht.

De ThinkPad T440s Ultrabook is de dunste laptop uit de ThinkPad T-serie. Hij begint vanaf 1,5 kg en is maximaal 21 mm dik, zodat hij gemakkelijk in iedere tas past en u hem overal mee naartoe kunt nemen. In-Plane Switching (IPS) FHD of HD+ (1920×1080) lcd-beeldschermen met extreem heldere beeldweergave. IPS technologie staat garant voor heldere kleuren en een kijkhoek van bijna 180 graden. Met de optionele multitouch kunt u genieten van gestroomlijnde navigatie en extreem snelle responstijden.

De innovatieve rolkooiconstructie maakt de behuizing en bovenklep van deze notebook nog duurzamer en robuuster. De bovenkant is van koolstofvezel en onderkant van magnesium voor maximale stevigheid en een lichtgewicht ontwerp. Militaire tests bevestigen de robuustheid, duurzaamheid en kwaliteit van onze ThinkPad-producten volgens acht criteria: hoge druk, vochtigheid, trillingen, hoge temperaturen, thermische schokken, lage druk (4500 m), lage temperaturen en stof. De standaardconfiguratie van de T440s bevat twee 3 cel-batterijen, één interne en één verwisselbare. Met Power Bridge kunt u de achterste batterij verwisselen zonder het systeem uit te schakelen. Dit is erg handig voor passagiers op lange vluchten of voor mensen die lange tijd geen toegang hebben tot een stopcontact.

lenovooptionslenovologo

 

thinkpad10ThinkPad 10 Tablet

10.1 inch tablet voor zakelijk gebruik met volledige pc ervaring. De ThinkPad 10 is een veelzijdige Windows tablet die geschikt is voor werk, voor thuis en voor mobiel gebruik, en biedt een hoge productiviteit via  laptop-, desktop-, tablet- of portretstand. Gebruik de tablet met de ThinkPad Tablet Dock of het Ultrabook-toetsenbord voor volledige pc-capaciteit, en geniet van een compleet aanbod van opties, inclusief een digitale pen en 3G/4G LTE. Met functies zoals een Intel® Quad Core-processor, Windows 8.1 en HD Graphics is deze tablet vier keer sneller dan eerdere generaties en geschikt voor zakelijk gebruik.

Ervaar onderweg de mobiliteit van de tabletstand, of sluit hem aan op de optionele toetsenbordbasis, ThinkPad Tablet Dock of monitor om hem als laptop of desktop-pc te gebruiken. Als u een video of diapresentatie wilt bekijken, slaat u de optionele QuickShot-omslag om, zodat het apparaat in portretstand staat. Full HD (1920 x 1200) IPS-beeldscherm. Het schitterende 10,1 inch beeldscherm met grote kijkhoek gebruikt In-Plane Switching (IPS) voor levendige kleuren en een kijkhoek van bijna 180 graden. Multitouch voor tien vingers. Probleemloos en extreem nauwkeurig communiceren met Windows 8.

Beveilig uw gegevens met functies als Mobile Device Management, Workplace Join en een automatisch startende VPN-functie als u een app of functie selecteert waarvoor toegang tot bedrijfsgegevens nodig is. Naadloze aansluiting met externe hardware, native Miracast-ondersteuning voor draadloze beeldschermen, printen met WiFi Direct of Near-Field Communication (NFC) om printers te koppelen door even te tikken. Dual HD-camera’s (1080p). Een 2 MP webcam aan de voorkant voor kristalhelder beeld bij videoconferenties en digitale dual-array microfoons met ruisonderdrukking en VoIP-optimalisatie. Een 8 MP camera aan de achterkant met autofocus, flash en video. Met 802.11 a/b/g/n wifi, Bluetooth® 4.0, Miracast-ondersteuning en optioneel wereldwijd 3G/4G kunt u overal verbinding maken met internet.
Optionele QuickShot-omslag beschermt uw tablet, zelfs wanneer u een foto maakt. U slaat eenvoudig de klep van de omslag terug om de lens bloot te leggen en de camera-app van Windows 8.1 opent automatisch. De magnetische sluiting geeft de tablet tevens een seintje om hem uit de slaapstand te halen. Ondersteuning voor Digitizer Pen. De optionele ThinkPad Digitizer Pen helpt u met de touchscreenfuncties vegen, slepen, openen, klikken — en zet uw handschrift om in digitale tekst. U kunt de mini-HDMI-uitgang gebruiken om een HD-televisie of andere monitor aan te sluiten.

 

terug