• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Office 365

terugIIyama ProLite XU2290HS-B1

22″ monitor met een IPS panel en ultra vlakke voorkant.
xu2290hsDe ProLite XU2290HS is een 22” LED LCD in Full HD en maakt gebruik van de IPS techniek. Deze superieure IPS panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit diverse inkijkhoeken. De XU2290HS heeft daarnaast ook een snel 5ms panel en 5.000.000:1 ACR contrast voor een heldere en levendige beeldweergave. ProLite XU2290HS is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Zeer geschikt voor o.a. multi monitor Digtal Signage en officetoepassingen. IPS-paneltechniek biedt consistente kleurweergave en hoog contrast met een zeer grote inkijkhoek. Met name daarom is deze techniek aan te raden bij grafisch-ontwerp en andere applicatie waarbij realistische kleurweergave van belang is. De snelle reactietijd van het LCD-panel biedt vloeiende beelden bij het gamen, film kijken en andere multimedia-toepassingen. IPS is de beste all-round techniek voor zowel privé- als kantoorgebruik.

Met de volledige HD resolutie van 1920 x 1080 is uw LCD monitor in staat hoge resolutie foto’s te tonen en kunt u video kijken in full HD resolutie. Ter vergelijking, op een 1920 x 1080 scherm kunt u 58% meer informatie tonen dan op een scherm met een resolutie van 1280 x 1024.

specsxu2290

 

IIyama ProLite E2483HS-B1

e2483hsEen betrouwbare partner voor uw zakelijke- en privé-werkzaamheden.
IIyama’s 24” LED LCD-monitor, de ProLite E2483HS, is voorzien van een snel 2ms Full-HD panel met groot contrast (5mln:1 ACR) voor zeer helder, contrast-rijk en kleurecht beeld. De Triple-Input zorgt voor probleemloze aansluiting t.b.v. de meest recente grafische kaarten, notebooks en ander rand-apparatuur. Deze E2483HS is tevens uitgerust met ingebouwde high-quality stereo speakers en is Energy Star en TCO gecertificeerd. HDMI staat voor High-Definition Multimedia Interface. Naast dat de HDMI connector een stuk kleiner is dan DVI, ondersteund deze ook Audio. De signaal kwaliteit is gelijk aan die van DVI.

et de volledige HD resolutie van 1920 x 1080 is uw LCD monitor in staat hoge resolutie foto’s te tonen en kunt u video kijken in full HD resolutie. Ter vergelijking, op een 1920 x 1080 scherm kunt u 58% meer informatie tonen dan op een scherm met een resolutie van 1280 x 1024.

specse2483

 

th5563misIIyama ProLite TH5563MTS

Ontworpen voor educatieve en interactieve oplossingen.
55” monitor met Multitouch en slanke metalen behuizing. De meest recente LED 120Hz IPS-panel technologie biedt perfect beeld vanuit elke inkijkhoek met behoud van de hoge helderheid en de sprankelende kleurweergave. De lichtsensor zorgt voor optimale helderheid en helpt u om energie te besparen. De vele signaal ingangen en ingebouwde speakers maken hem flexibel inzetbaar. De ProLite TH5563MTS wordt gemonteerd op een VESA-wand/plafondbeugel en heeft aan de achterzijde een speciale voorziening om uw mini-PC of Multimedia-player te bevestigen. Optical touch techniek, deze techniek maakt gebruik van optische sensoren en is hiermee de enige touch-techniek die niet afhankelijk is van een extra touch-laag die vóór het LCD-panel wordt geplaats. Daarmee is het ongevoelig voor slijtage of beschadiging. Het (bijna) aanraken van het het panel met een stylus of de vinger (met of zonder handschoen) volstaat. Deze optische touch-techniek garandeert optimaal beeld doordat door het ontbreken van een extra touch-plaat de beeldeigenschappen ongewijzigd blijven. De Multi-touch funktie wordt alléén onder Windows® 7/8 ondersteund.

specsth5563mis

 

terug