FORTINET FORTIGATE, DE DIGITALE PORTIER VAN JOUW BEDRIJF!

Security rondom IT wordt steeds belangrijker. Er gaat geen dag voorbij dat je niets leest over digitale inbraken, ontvreemde data en misbruik (spam, verspreiden malware). Vooral tegenwoordig is IT voor de meeste organisaties het hart van het bedrijf. Juist daarom is het noodzaak dit goed te beschermen!

Wat niet binnenkomt, hoef je ook niet te bestrijden

Het beveiligen van applicaties en websites staat al geruime tijd onder de aandacht, zo ook voor kantooromgevingen. Naast het beveiligen van servers en werkplekken door deze uit te rusten met firewalls en antivirus programma’s, kan je ook denken aan het bemoeilijken van binnenkomen bij je organisatie. Immers, de deur van het kantoorpand staat ook niet dag en nacht open. Waarom de digitale deur dan wel?!

“De deur van je kantoorpand staat toch ook niet dag en nacht open? Waarom de digitale deur dan wel?!”

Houd “vuil” verkeer buiten je kantooromgeving met Fortinet FortiGate

Met een Fortinet FortiGate oplossing is het mogelijk om “vuil” verkeer buiten je kantooromgeving te houden. Deze firewall kan zowel inkomend als uitgaand verkeer tegenhouden en naar wens worden ingericht. Een van de vele mogelijkheden die deze oplossing biedt is de filtering van webverkeer. Wil je bijvoorbeeld alle websites met pornografische inhoud blokkeren? Dat kan. Tevens zijn er uitgebreide logs beschikbaar die je precies vertellen welk verkeer het kantoor binnengekomen is en wat het kantoor verlaten heeft. De oplossing biedt high-end Virtual Private Network (VPN) mogelijkheden. Tevens bieden de Fortigate modems de eerste stap naar dubbele authenticatie, zodat je niet langer afhankelijk bent van alleen een inlognaam en wachtwoord. Het is de ideale oplossing voor een schone kantooromgeving met een hoog niveau van controle en maatwerk.

Wil je meer weten over Fortinet FortiGate en hoe deze firewall een stabiele kantooromgeving van jouw werkplek creëert? Neem dan contact met ons op.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!