ICT Oplossingen

Microsoft Office 365, Azure en Intune

Wij zijn van mening dat de oplossingen van Microsoft jou alles bieden om te kunnen werken in een succesvolle en veilige ICT omgeving. Productief, hybride, intelligent en klaar voor de toekomst. Voor een optimale uitvoering van onze diensten, werken we daarom nauw samen met Microsoft: de beste ICT oplossing voor het mkb op basis van windows server besturingssystemen. Onze ICT oplossingen worden o.a. met Microsoft 365, Microsoft Azure en Microsoft Intune voor jou op maat gerealiseerd.

Microsoft 365
Microsoft 365 is een SaaS oplossing die naast de vertrouwde exchange omgeving bestaande uit zakelijke e-mail, contacten en agenda’s ook de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de zakelijke markt. Door betrouwbare apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook te combineren met krachtige Cloud services zoals OneDrive, SharePoint en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat werken en de bestanden delen. Met Microsoft 365 heb je altijd de meest recente versies van Microsoft apps die je vertrouwt. Microsoft 365 is een volledig schaalbare intelligente oplossing, die het beste kan combineren uit Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samenbrengt. Zo kun je op een veilige manier samenwerken.

Microsoft Azure
Microsoft Azure is een volledige ontwikkel- en implementatieomgeving in de cloud, met bronnen die ons in staat stellen alles te leveren, van eenvoudige Cloud toepassingen tot geavanceerde bedrijfstoepassingen die geschikt zijn voor gebruik in de cloud. De benodigde bronnen levert PartnerUp op basis van betalen per gebruik. De PaaS, SaaS en IaaS diensten zijn wereldwijd beschikbaar middels een beveiligde internetverbinding.

Microsoft Intune
Met Microsoft Intune beheer je al je mobiele apparaten en apps vanuit de Cloud. Zo kunnen organisaties hun medewerkers vrijwel overal en op vrijwel elk apparaat toegang verschaffen tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen en tegelijkertijd de bedrijfsgegevens beveiligen. Je kunt nauwkeurig instellen welke gebruikers toegang hebben tot welke data en wat ze met deze data mogen doen op hun device. Met Intune is ook de beveiliging van het device conform de AVG geregeld.

Zakelijke telefonie

VoIP telefonie
Met VoIP (Voice over IP) bel je via het internet. Er zijn veel zakelijke mogelijkheden. Met de juiste instellingen kun je bijvoorbeeld voicemailberichten in je e-mail ontvangen, afwezigheid meldingen instellen, keuzemenu’s laten afspelen, koppelingen maken met andere toestellen en onderweg vergaderen. Eenvoudig en handig!

Voice-over-IP in de cloud, hosted VoIP, virtuele telefooncentrale en cloud-pbx zijn allemaal synoniemen voor een ICT oplossing waarbij de telefooncentrale in de Cloud wordt geleverd bij je abonnement. Een dure investering in een telefooncentrale is hierdoor niet meer nodig.

Voordelig en praktisch 
Bellen via VoIP is vele malen voordeliger dan bellen via ISDN, zeker naar het buitenland. Daarnaast kunnen werknemers werken waar ze maar willen, omdat je met elk bedrijfstoestel overal in kunt loggen. VoIP telefonie is schaalbaar, je betaalt altijd voor het daadwerkelijke aantal medewerkers. Een ander voordeel is dat VoIP vanuit de webbrowser beheerd kan worden. Aanpassingen zijn snel en eenvoudig te realiseren. Thuiswerken en bellen met een vast nummer via mobiel is met vast-mobiel integratie eenvoudig te realiseren.

Vast mobiel integratie

Dat is pas flex
Steeds vaker wordt er flexibel en op externe locaties gewerkt. Vaste en mobiele telefonie groeien naar elkaar toe. Het is daarom handig je mobiele telefonie via een Cloudtelefooncentrale te integreren. PartnerUp regelt dit allemaal, passend bij je organisatie. Zo kunnen je collega’s functies van de vaste telefoon beschikbaar maken voor op je mobiel en wordt zakelijk bellen een stuk professioneler.

Internetverbindingen

Glasvezel is de crème de la crème als het gaat om transport van informatie
Zeker voor de zakelijke markt zijn glasvezelverbindingen een must! Glasvezelverbindingen zijn in staat om informatie te transporteren met de snelheid van het licht. Behalve deze revolutionaire snelheid biedt het gebruik van glasvezel je nog meer voordelen. De revolutionaire snelheid geldt namelijk niet alleen voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot 10 Gbps en dat is snel! Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen over 1 lijn. Wat dacht je van het combineren van Internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen?

Glasvezel is ideaal voor het combineren van zware toepassingen
Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van de organisatie. Omdat de maximale capaciteit van glasvezelverbindingen een ongekend groot is, hoef je niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen want de verbindingen zijn schaalbaar. Zelfs bij een maximale belasting is er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit van bijvoorbeeld een telefoongesprek gewaarborgd. Een ideale IT oplossing dus!

Dankzij de ingenieuze architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt je de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen je organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als je bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

WiFi
Met draadloze netwerken voorzie je werkplekken en gasten van internet. PartnerUp levert en onderhoudt een breed scala aan oplossingen voor draadloze netwerken. Onze apparatuur is ontwikkeld om schaalbare draadloze netwerkoplossingen te bieden. Dit betekent dat kleine netwerken zonder moeite kunnen doorschalen tot grote netwerken in de toekomst. Een draadloos netwerk kan te allen tijde opgeleverd worden met een gescheiden gastennetwerk. Zo hebben je gasten veilig toegang tot het internet zonder dat zij toegang hebben tot je eigen infrastructuur.

Draadloze straalverbinding
Soms is het moeilijk om twee bedrijfspanden fysiek te verbinden met kabels, maar is het wel gewenst binnen beide panden in hetzelfde netwerk te werken. Wij bieden hier een oplossing voor. Meerdere bedrijfspanden of locaties kunnen middels een draadloze straalverbinding verbonden worden.

n

Hardware en software

Maatwerk oplossingen
Hardware en software aanschaffen is een lastig en tijdrovend karwei.
Wanneer je op zoek bent naar een maatwerk oplossing voor je bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij zorgen met onze parate kennis en technische insteek voor een passend advies. In goed overleg met jou creëren we altijd de perfecte werksituatie. Goed kijkend naar de behoefte en de bedrijfsprocessen adviseren we altijd het beste maatwerk voor je bedrijf.

Een optimaal bedrijfsproces
Alle ICT-oplossingen die wij leveren dragen bij aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Betrouwbaarheid en gebruikersgemak staan bij ons centraal. De hardware en software die wij leveren zijn enkel van de beste kwaliteit.

~

Veiligheid

Ben jij wel goed beschermd?
Zonder goed werkende en veilige ICT-systemen staat een organisatie vandaag de dag vrijwel zeker stil. En is het zeker niet opgewassen tegen bedreigingen zoals dataverlies, storingen, virussen en kwaadaardige aanvallen van buitenaf. Veiligheid binnen de ICT is niet te regelen of op te vangen op één plek, het is meer dan een aantal schakels die bij elkaar een ketting vormen. Gebruikers, bestanden, werkplekken, servers, tablets en SmartPhones, alles vertegenwoordigt een schakel in deze ketting. Ook hier geldt dat de zwakste schakel de sterkte van de ketting bepaalt! Dat wil je natuurlijk op niveau hebben staan! Wij adviseren en helpen je graag.

Om de veiligheid van ICT (gegevens) binnen je bedrijf te maximaliseren, maakt PartnerUp gebruik van hoogstaande technieken en methodieken. Met onze slimme oplossingen ben je in staat om de nieuwste technologie te gebruiken terwijl je het vertrouwen behoudt van je zakelijke omgeving en het maximale rendement realiseert!

REFERENTIE:

Jan Depping, Technical Strategist Azure bij Microsoft:  

"De betrokkenheid en inzet van PartnerUp is ongekend!"

Remote werken

Nooit meer afhankelijk van een vaste werkplek
PartnerUp zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot je e-mail, bestanden en belangrijke programma’s. Zo hebben medewerkers ongeacht locatie en tijd de mogelijkheid om op afstand te werken.

Klinkt goed? Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wat doe je bijvoorbeeld met je internetverbinding? Inloggen op het WiFi-netwerk van een leuke koffiezaak is niet zo veilig als het lijkt, dus een goed beveiligde VPN-verbinding is geen overbodige luxe.

En kun je al je programma’s via de cloud benaderen, of is het toch handiger om gebruik te maken van Remote Desktop, waarbij je op afstand inlogt op je vaste PC of Terminal Server?

Met dit soort vragen houden wij ons dagelijks bezig. We geven je graag advies over veilig, snel en zorgeloos werken op afstand. Als je het eenmaal gewend bent, wil je nooit meer anders. Hoe flexibel werk jij?

Multifactor authenticatie

Inloggen met alleen gebruikersnaam en wachtwoord niet meer van deze tijd
Om toegang te krijgen tot een dienst of netwerk, moet het achterliggende systeem weten dat de persoon die zich aanmeldt ook daadwerkelijk degene is die als wie hij zich voordoet. Wel zo veilig. Dit proces van identiteitsverificatie noemen we authenticatie. Het inloggen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer van deze tijd. Als iemand anders jouw wachtwoord weet te achterhalen, dan kan hij zich als jou voordoen en eenvoudig toegang krijgen tot je (bedrijfs)gegevens. Een effectiever en veiliger authenticatie-systeem heeft meer factoren nodig om identiteiten vast te stellen.

Als Multifactor authenticatie (MFA) goed wordt ingezet, is de digitale voordeur naar je bedrijfsdata goed afgeschermd. Bij het kiezen en implementeren van een vorm van MFA, is het belangrijk dat de technologie past bij de reeds bestaande processen binnen een organisatie. PartnerUp helpt je graag bij de keuze en implementatie.

Koppelen bedrijfsvestigingen

Beschikt je organisatie over meerdere vestigingen en kunnen deze vestigingen alleen via telefoon en e-mail met elkaar communiceren? Wij hebben passende oplossingen om deze communicatiemogelijkheden uit te breiden.

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!