ICT Ondersteuning

Zijn jouw gegevens en documenten eigenlijk wel echt goed beschermd?

Vaak zien we dat werknemers onnodig veel tijd kwijt zijn met de optimalisatie van ICT en het uitvoeren van updates. Soms stagneert hierdoor zelfs het hele bedrijfsproces!

ICT moet efficiënt zijn en veilig, waarvoor zorgvuldigheid in de omgang is vereist. Het optimaliseren en uitvoeren van de juiste updates is een must en wij helpen je hier graag bij.

Ondersteuning op afstand

Pro-actief beheer
Een ICT-storing in de organisatie heeft directe gevolgen voor de productiviteit, gemaakte afspraken en de tevredenheid van medewerkers en klanten. Vervelend!

Door de systemen pro-actief te beheren, proberen wij veelal de gevolgen van storingen te voorkomen door deze op tijd te ontdekken. Hierdoor kunnen wij de meeste ICT-problemen op afstand vaak snel oplossen. Hoe? Na toestemming kijken wij met je mee, zodat je hopelijk snel weer verder kunt werken. Dat scheelt tijd en kosten. Heb je behoefte aan ondersteuning op afstand? Neem contact met ons op!

Ondersteuning op locatie

Bedrijfsprocessen omzetten naar goed werkende oplossingen
Automatisering kan je organisatie helpen gestelde doelen te bereiken wanneer deze op de juiste wijze wordt ingericht en ingezet. Op afstand kunnen wij veel voor je betekenen, maar soms is ondersteuning op locatie efficiënter en wellicht benodigd. Daarnaast vinden wij het persoonlijke contact een pre!

Op locatie herkennen we de behoefte voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en proberen dit voor de gebruikers zo efficiënt en zo makkelijk mogelijk in te regelen. Kortom op locatie kunnen we bedrijfsprocessen vaak gemakkelijk omzetten naar goed werkende oplossingen.

Geautomatiseerd onderhoud en beheer

Je kunt niet meer zonder
ICT is tegenwoordig één van de belangrijkste onderdelen van een organisatie, zo niet het belangrijkste. Je denkt dat al je systemen in orde zijn, maar ziet door de complexiteit al gauw dingen over het hoofd. Het zelf uitvoeren van updates is tegenwoordig bijvoorbeeld ondoenlijk. Ga maar eens na hoeveel tijd het je kost (onder werktijd). Je wordt opgehouden en waarschijnlijk weet je niet eens precies of de update een toegevoegde waarde heeft. Juist daarom is geautomatiseerd onderhoud en beheer zo belangrijk.

Managed Services
PartnerUp levert alle Managed Services die ervoor zorgen dat je IT-omgeving probleemloos draait. Zo voeren we updates geautomatiseerd en buiten je werktijd om uit. Het is dan niet nodig hier iemand voor in dienst te hebben. Daarnaast controleren wij of de apparatuur functioneert naar behoren. Zo weten wij ook altijd dat updates succesvol zijn uitgevoerd. Dat is het voordeel van geautomatiseerd onderhoud en beheer.

Stilstaan is geen optie
Wij geloven in de kracht van proactief beheer en zo proberen we problemen altijd voor te zijn. Een server die uitvalt, gegevens die verdwenen zijn of een harde schijf die crasht: daar zit niemand op te wachten. Daarom houden wij servers in de gaten, voeren we updates vroegtijdig uit en veranderen we waar nodig. We onderhouden en beheren je ICT geautomatiseerd, innovatief en veilig. Zo proberen we problemen te voorkomen of lossen we deze zo snel mogelijk op, waardoor je weinig tot geen last ervaart. 

Geautomatiseerd onderhoud en beheer is voor elk bedrijf een waardevolle toevoeging. Bekijk onze diensten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak. Wij denken met je mee en helpen jou en je organisatie graag verder.

Korte responstijden

Wij laten onze passie voor ICT graag aan je zien. Een samenwerking met PartnerUp betekent een uitstekende, persoonlijke service en korte responstijd. Wij snappen als geen ander dat je door wilt werken en je tijd efficiënt wilt besteden. Daarom nemen wij het ICT beheer van je bedrijf graag uit handen. Hiervoor werken we uitsluitend samen met gerenommeerde partners zoals Microsoft en HP.

Continuïteit bedrijfsprocessen

Kansen en bedreigingen
De razendsnelle ontwikkelingen in de technologie beïnvloeden alle facetten van de maatschappij. Voor ondernemers brengt dat kansen met zich mee, maar ook bedreigingen. Als een onderneming afhankelijk is van informatietechnologie, is het handig dat deze gewapend is tegen omstandigheden die de continuïteit kunnen aantasten. Aantasting die in welke vorm dan ook inbreuk doet op de voortgang van de bedrijfsprocessen

ICT moet gewoon toegankelijk, flexibel en veilig zijn
Zo blijft de continuïteit van bedrijfsprocessen gewaarborgd. Waarschijnlijk weet je dat dit belangrijk is, maar heb je wel wat anders aan je hoofd. Gelukkig bieden wij alle diensten en hulp om jou te voorzien en ontzorgen. Of dat nodig is? Eigenlijk wel, want de continuïteit moet evenals de databeveiliging van een onderneming vaak aantoonbaar gewaarborgd worden. Wij helpen je door onze nauwe samenwerking met betrouwbare partners zoals Microsoft. Met behulp van slimme ICT oplossingen kun je dus zo efficiënt mogelijk werken en inspelen op de economie. Doe jij dit al?

Uitvoeren van updates

Zucht… Alweer een update?!
Helaas wel. Het besturingssysteem van je computer of mobiel heeft regelmatig een update nodig. Datzelfde geldt voor de programma’s en apps die erop staan. Dit bijwerken naar een nieuwe versie gebeurt vaak automatisch, via je internetverbinding, maar soms moet je ook toestemming geven. Het frequent uitvoeren van updates zorgt ervoor dat je apparatuur minder kwetsbaar wordt voor beveiligingslekken. Bovendien zorgen updates ervoor dat je systeem en apparaten goed blijven werken.

De noodzaak van updates
In het huidige online landschap is het alles behalve verstandig om onvoldoende beveiligd te zijn. Mede dankzij updates blijven je soft- en hardware veilig en stabiel draaien. Als er geen updates plaatsvinden, zijn je systemen kwetsbaar en een makkelijker doelwit voor virussen, malware en spyware. Daarnaast kan een niet-geüpdatet ssyteem misbruikt worden voor cyberaanvallen of het versturen van spam. Bovendien bestaat de kans dat je systemen minder goed gaat functioneren en in het ergste geval tot stilstand en eventueel data verlies. Het is daarom niet verstandig om updates uit te stellen, uit te schakelen of handmatig uit te laten voeren. Bij het handmatig updaten denk je wellicht dat dit voor elkaar is, maar voert je collega of werknemer deze updates dan ook wel door? En hoe controleer je dit om de veiligheid te garanderen?

Een tijdrovende klus
Het handmatig uitvoeren van updates in een bedrijf is niet meer te doen, de hoeveelheid updates en de frequentie zijn hier mede debet aan. Dit betekent dat je er niet aan ontkomt om dit proces geautomatiseerd te laten uitvoeren. Alleen dan weet je dat al je systemen up-to-date en veilig zijn. Tegenwoordig is dit een absolute must!

Ben jij gewapend tegen virussen?
Als er een virus op je apparaat komt, vermenigvuldigt deze zich en brengt deze in meer of mindere mate schade toe aan je netwerk. Zorg er altijd voor dat een virusscanner je systemen maximaal beveiligt tegen dreigingen van buitenaf. Cryptolockers, malware en spyware liggen op de loer en kunnen voor veel problemen zorgen en zelfs tot stilstand leiden van het complete netwerk. Door bewaking van de virusscanner en het gecentraliseerd updaten van software weet je dat het maximale qua onderhoud en beheer laat uitvoeren.

PartnerUp voert de juiste updates automatisch en buiten werktijd voor je uit
Dat betekent dat je overdag niet wordt lastig gevallen met meldingen over updates en het installeren hiervan. Daardoor wordt stilstand door updates tot een minimum beperkt terwijl je toch up-to-date bent en blijft. Updates die in praktijk toch niet helemaal goed zijn, worden tegengehouden door het beleid. Dit beleid wordt centraal uitgevoerd door de updates separaat en klant specifiek goed te keuren voor implementatie. De implementatie wordt uiteindelijk uitgevoerd buiten de werktijden of op de tijden zoals deze afgestemd zijn met de klant. De praktijk leert ons dat deze situatie als uiterst prettig wordt ervaren omdat men hier eigenlijk niets van merkt.

Netwerkbewaking en veiligheid

Veiligheid behoeft prioriteit
Alle mensen binnen een organisatie moeten altijd veilig kunnen werken. Op kantoor of al dan niet daarbuiten. Door het toenemende gebruik van online toepassingen liggen er echter steeds meer bedreigingen op de loer.

Een integrale benadering voor een optimaal functionerend en veiliger netwerk
De bescherming van je netwerk, gegevens en gebruikers vraagt om een integrale benadering. PartnerUp helpt je bij de beveiliging van je netwerk. We geven deskundig advies en helpen met de juiste tools om zowel de gebruikers, systemen als de data te beschermen. Door naleving van structuur en praktische keuzes te maken en door op meerdere punten te monitoren, hebben we grip op risico’s en kunnen we snel handelen in situaties die de continuïteit van het netwerk in gevaar zouden kunnen brengen. Voordat een mogelijk probleem ontstaat, pakken wij dreigende meldingen voor je op. Zo profiteer je van een optimaal functionerend en veiliger netwerk!

Het monitoren van ICT is vooruitkijken

Je moet altijd en overal stabiel en veilig kunnen werken. Hiervoor is het essentieel dat de ICT van je bedrijf niet faalt. Op welke manier dan ook. Met behulp van monitoring helpen wij dit voorkomen. Wij houden alles nauwkeurig in de gaten en sporen eventuele verstoringen vroegtijdig op. Zo proberen wij problemen te voorkomen die ontstaan bij een storing. We geven je graag inzicht in de status van ICT-processen en waarborgen de continuïteit ervan. Elke maand laten we dit ook aan je zien door middel van rapportages.

Updates
Een onderdeel van het onderhoud en beheer zijn de updates. Tegenwoordig is het van essentieel belang om alle systemen up-to-date te hebben. Niet alleen de besturingssystemen zijn hier van belang, maar ook de 3rd party software die op nagenoeg alle systemen geïnstalleerd zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Java software, Adobe software, internet browsers en de Office pakketten. De updates worden zorgvuldig gecontroleerd, vrijgegeven en geïnstalleerd op de momenten zoals dat met je is afgesproken. Zodat verstoring op de werkvloer nihil is. Ook security patches die kritisch zijn kunnen direct door ons worden uitgerold op al onze systemen bij ons in beheer zijn. De gebruiker merkt hier helemaal niets van en kan tijdens de update gewoon door blijven werken.

Een deugdelijke back-up die is opgeborgen op een veilige locatie
Vraag je eens af of je wel echt een deugdelijke back-up hebt van je documenten en of deze is opgeborgen op een veilige locatie? In geval van nood wil je hier namelijk maar al te graag op terug kunnen vallen! De worst-case scenario’s moeten worden gevolgd om een goede back-up te definiëren. Beveiliging van data, interval, AVG eisen, encryptie, grootte, retentie, het zijn allemaal zaken waar goed naar gekeken moet worden om een betrouwbare back-up te kunnen garanderen. In het geval van data verlies moet er altijd een goede backup zijn! Wij controleren in ieder geval elke dag of je back-up gelukt is! Daarnaast voeren we minimaal 1 keer per jaar op verzoek een recovery test uit om te kijken of de systemen daadwerkelijk compleet en functioneel zijn na herstel van een backup.

Installatie van software

Goede software zorgt voor een stabiel systeem
De juiste installatie van software is van groot belang voor de stabiliteit van het systeem dat je gebruikt. Zo voorkom je chaos en vervuiling. PartnerUp bekijkt in samenwerking met de leverancier of je hardware voldoet en helpt je graag bij de installatie van software waar jij behoefte aan hebt. Wij helpen je snel de software te installeren en zorgen dat je er optimaal gebruik van kunt maken. Onze praktische insteek en brede deskundigheid komen hier goed van pas.

Daarnaast helpen we ook graag bij het bepalen van de compatibiliteit van computers. Zo ben je er zeker van dat de software soepel zal draaien, waardoor je er gebruik van kunt maken op de manier zoals je dat wenst. Wel zo handig!

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!