All-in concept. De volledige werkplek ontzorgd

Als werknemer wil je ervoor zorgen dat elke medewerker altijd aan het werk kan zijn. Om dit te kunnen bewerkstelligen moet er wel het een en ander geregeld worden. Elke medewerker heeft een werkplek nodig met apparatuur met daarop de nodige software. Deze werkplekken moeten onderhouden worden, gerepareerd of onderdelen moeten vervangen worden. Heb je een klein bedrijf, dan kost dit niet heel veel extra werk. Heb je een groter bedrijf, dan brengt dit al snel extra werk en zorgen met zich mee. Hier wil je natuurlijk helemaal niet mee bezig zijn, want jij wil je focussen op waar jij goed in bent. Jij hebt behoefte aan een all-in pakket dat je volledig ontzorgd.

Totale ontzorging

Om werkgevers te ontzorgen is een all-in concept ontwikkeld. Het all-in concept houdt in dat alles dat gaat om de werkplek ontzorgd wordt. Jij kiest de inrichting van je werkplek en de rest wordt geregeld. Een all-in pakket wordt vaak in abonnementen aangeleverd. Je kan kiezen welke devices je wil. Je hebt keuze uit smartphones, laptops, desktops en tablets. Hoeveel je er nodig heb, kies je ook zelf. Verder kan je kiezen welke software er op een de devices staat. En dat kan natuurlijk verschillen per medewerker. Een verkoopmedewerker maakt gebruik van andere software dan een grafische medewerker. Je kan daarom kiezen per afdeling of zelfs per werkplek welke software er op de devices komt te staan. Weet je niet welke software handig is, dan kan je altijd om advies vragen. Vaak is Microsoft365 een standaard programma wat wordt aangeboden in een all-in pakket.

Vaste kosten

Zoals al eerder genoemd worden de all-in concepten in abonnementen aangeleverd. Bij een abonnementen krijg je de keuze welke devices je wil en hoeveel. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand. En nee, er zijn geen extra opstartkosten of dergelijke.  Heb je behoefte aan een extra werkplek? Je kan gemakkelijk je abonnement opschalen. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Heb je een werkplek die niet meer gebruikt wordt, schaal het abonnement af.

Altijd up-to-date

Zoals gezegd zorgt het all-in concept voor een totale ontzorging. Om te zorgen dat er geen problemen ontstaan op jouw devices, wordt er gemonitord op afstand. Monitoring is bedoeld de veiligheid van jouw ICT te waarborgen(virus en malware vrij), systemen te onderhouden en updates door te voeren. Zodoende gebruiken jouw medewerkers altijd de laatste versie van de programma’s die zij gebruiken en kunnen zij altijd aan de slag met hun werkzaamheden. Aan de andere kant, gaat er een apparatuur kapot of moet een onderdeel vervangen worden, dan wordt dit op locatie geregeld.

Samengevat, het all-in concept is bedoeld om jou als werkgever te ontzorgen als het gaat om werkplekken, zodat de focus komt op jouw core business. Ben jij MKB’er en wil jij jouw werkplekken ontzorgd hebben? Bij ParnerUp bieden we het all-in concept devices as a service aan (afgekort ook wel DaaS genoemd). Dus, heb jij behoefte aan een all-in pakket? Bekijk de DaaS-pakketten van PartnerUp of bezoek onze ICT-diensten pagina voor een overzicht van al onze diensten.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!