3 redenen om ICT beheer uit te besteden

Wil je als ondernemer het ICT beheer binnenshuis houden of denk je erover na om het uit te besteden? Binnen een enterprise kan het hard gaan. Werkplekken komen en gaan. Dan is het fijn dat een professionele, externe partij het ICT beheer op zich kan nemen. Er zijn genoeg redenen om het ICT beheer uit te besteden. De meeste ondernemers denken hierbij al snel aan de kostenbesparing,verhoogde productiviteit en tijdswinst. Maar er zijn nog veel meer goede redenen om je ICT beheer niet langer binnenshuis te houden. Hier zijn 3 redenen om je ICT beheer uit te besteden.

Voorkomen is beter dan genezen
Iedereen is hard aan het werk en ineens kijkt iedereen elkaar aan. Het werk stopt en al snel blijkt dat er een storing is. Dan moet er vervolgens iemand worden bijgehaald die gaat uitzoeken wat het probleem dan precies is, om deze vervolgens op te lossen. Ondertussen kan er niet gewerkt worden. Dat betekent veel verloren tijd en geld.  Toch werken veel bedrijven zo. Iets moet eerst mis gaan voordat het wordt opgelost.

En dat is zonde, want het kan veel beter aangepakt worden. Het gezegde is niet voor niks ‘voorkomen is beter dan genezen’. Wanneer je ICT beheer uitbesteed aan een extern bedrijf, wordt deze constant gemonitord op zaken die problemen kunnen gaan veroorzaken. Zo ben je eventuele downtime voor en kan iedereen ongestoord doorwerken. Zo houd je tijd en geld over voor belangrijkere zaken!

Werken met de laatste technologieën
De technologie ontwikkelt zich voortdurend. Sterker nog, ze volgen elkaar in een rap tempo op. Een goed ICT bedrijf is ten alle tijden op de hoogte van de nieuwste technologieën en past deze toe indien nodig en mogelijk.

Zo is PartnerUp bijvoorbeeld Microsoft Silver Small en Midmarket Cloud Solutions provider. Een Gold of Silver status onderstreept het hoge kennisniveau van een ICT partner. Door deze status krijgt een ICT bedrijf toegang tot een unieke bron van kennis en updates. Werk je als ondernemer van een enterprise samen met PartnerUp, dan ben je dus verzekerd van up-to-date oplossingen. Inclusief uitzonderlijke kennis en een hoge efficiency.

Snel op- en afschalen
Binnen een enterprise kan het hard gaan. Werkplekken komen en gaan en extra services kunnen op den duur nodig zijn. Een externe partner kan hierin snel schakelen voor jouw bedrijf. Daarnaast kunnen er aanvullende diensten en oplossingen geboden worden wanneer dit nodig blijkt te zijn. Doordat je alleen betaald voor de werkplekken en services die je ook daadwerkelijk gebruikt, betaal zo nooit meer dan je nodig hebt.

Het complete plaatje: ICT beheer via PartnerUp
ICT beheer is onze passie. Benieuwd naar al onze diensten? Vind hier meer informatie.

 

 

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!