ICT Diensten

Geautomatiseerd onderhoud en beheer

Dagelijks vertrouwen op je automatisering
ICT heeft periodiek onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. PartnerUp verzorgt dit graag voor je, zodat je elke dag op je automatisering kunt vertrouwen. We houden al je systemen up to date en virusvrij, om veelvoorkomende problemen te vermijden. We voorkomen dat bedrijfsprocessen stagneren. Net zoals spam en
e-mails met virussen, waaraan medewerkers vaak waardevolle tijd kwijt zijn.

Een optimaal presterende ICT omgeving
Dat is waar PartnerUp naar streeft. Wij vinden dat geautomatiseerde processen een bedrijf rendement op moeten leveren en zorgen ervoor dat je ICT in topvorm is. Zo profiteer je van tijdswinst, kostenbesparing of een voorsprong ten opzichte van andere aanbieders.

Monitoring ICT systemen

Zorgeloos (door)werken
Het is ons hoofddoel dat jij zorgeloos door kunt werken. Hiervoor monitoren we je ICT-systemen, zodat we potentiële problemen met de server en automatisering kunnen voorkomen. Soms voordat je het merkt.

Voorspellend beheer
Wij houden je ICT omgeving (op locatie of op afstand) proactief in de gaten. Dit wordt ook wel voorspellend beheer genoemd. Hierdoor kunnen we onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig traceren en voorkom je incidenten.

{

Quote

“Onze samenwerking met PartnerUp is prettig. De lijnen zijn kort en we krijgen duidelijk advies. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat we met een deskundige partij te maken hebben en dat is prettig.”  - Arnold Hofmeijer | GS Metaal

Mobiel apparaatbeheer

Mobile device management
PartnerUp zorgt voor de beveiliging van je bedrijfsgegevens met mobiel apparaatbeheer, oftewel mobile device management. In het geval van calamiteiten komt dit goed van pas. Je moet er niet aan denken, maar je telefoon of tablet kan natuurlijk gestolen worden of zoek raken. Dan neem je liever het zekere voor het onzekere. 

Soms gebruiken mensen hun persoonlijke apparaten voor het werk en soms worden apparaten gebruikt die eigendom zijn van het bedrijf zelf. Met de juiste instellingen kun je privé en zakelijk gescheiden houden.

Naar wens kunnen wij alle mobiele apparaten in de organisatie beheren, traceren, beveiligen en controleren.

Backup beheer

Voorkom verlies van data
Backup beheer is ontzettend belangrijk. Zijn jouw documenten en gegevens veilig opgeborgen? En wie is daar verantwoordelijk voor? Geen enkel bedrijf zit erop te wachten dat belangrijke informatie verdwijnt. Onze (online) backup oplossingen zorgen ervoor dat je nooit geen data meer verliest.

Er bestaan verschillende manieren om een back-up van je gegevens te maken. Sommige bedrijven bewaren hun backup intern, bijvoorbeeld op schijfjes, maar dit is risicovol. Wat doe je bijvoorbeeld bij brand? 

Wat de beste manier voor je organisatie is, is afhankelijk van verschillende factoren. PartnerUp adviseert graag welke manier het beste bij de organisatie past waar jij werkt en helpt je verder. Wij checken dagelijks of je back-up gelukt is en voeren back-up recovery tests uit om te controleren of de backup goed is. 

Werkplek beheer

Overal en altijd via ieder apparaat werken
Onder werkplekbeheer verstaat PartnerUp het inrichten, op afstand beheren en monitoren van werkplekken en waar nodig ondersteuning bieden op locatie. Een organisatie bestaat vaak uit diverse werkplekken. Deze kunnen statisch zijn, zoals werkstations, maar steeds vaker zien we flexibele werkplekken. Werknemers werken ook vaker met laptops of tablets.

Wij zorgen ervoor dat iedere werkplek perfect samenwerkt met de rest van het netwerk in het bedrijf. Denk aan scanners, printers en andere werkplekken. Daarnaast waarborgen we de veiligheid van het netwerk door beveiligingsupdates en software updates consequent uit te voeren.

Installatie complete ICT systemen

Optimaal rendement
Het belangrijkste bij de installatie van ICT systemen is dat alles goed werkt en naadloos op elkaar aansluit. Zo haal je het optimale rendement uit de ICT architectuur en betaalt de investering zich terug.

Totaalautomatisering
PartnerUp kan de volledige installatie en inrichting voor jou verzorgen. Of dat nu op locatie is, hybride of volledig in de Cloud. Je kunt bij ons terecht voor de complete kantoorautomatisering. Wij zorgen dat ICT systemen slim en efficiënt samenwerken, maar bijvoorbeeld ook voor integratie van nieuw aangeschafte hard- en software. Samen maken we de vertaling van het proces naar het ICT platform. Als klant word je door ons volledig gefaciliteerd. Handig hè?

De ICT infrastructuur moet het “gewoon doen”. Zo simpel is het.

Lokale, hybride en Cloud migraties

Kun jij je richten op de kern-activiteiten?
Een organisatie moet zich kunnen richten op de kern-activiteiten. Naast kostenefficiëntie en schaalbaarheid vraagt dit om innovatie. Nieuwe technologieën zorgen voor een efficiënter en doelgerichter gebruik van ICT hulpmiddelen. De traditionele kantoorserver was jarenlang een vertrouwde partner. Maar vanwege flexibiliteit, makkelijke integratie met mobiele devices en applicaties en lagere operationele ICT kosten is de overstap naar een hybride Cloud oplossing voor veel organisaties een realistisch scenario.

Digitale transformatie: een must
In de huidige, zeer dynamische netwerkeconomie is digitale transformatie een must. Transformeren naar een hybride Cloud omgeving kan je organisatie die mate van versnelling en flexibiliteit geven, die nodig is om continu te innoveren. Wendbaarheid en veiligheid gaan daarbij hand in hand; het zijn cruciale factoren als het gaat om meebewegen met de markt, creëren van vertrouwen en voldoen aan de verwachtingen van de klant. Snel op- en afschalen, doorlopende procesverbetering, ontwikkeling van baanbrekende diensten en producten; de Cloud maakt het mogelijk. Zo’n transitie kan een behoorlijke uitdaging zijn. Niet alleen voor je IT-afdeling, maar voor de gehele organisatie. Wij zorgen dat jouw organisatie die belangrijke stap voorwaarts zorgeloos maakt en blikken vooruit op de toekomst.

Veilig en gestructureerd netwerk ontwerp

Een ICT-infrastructuur is het zenuwcentrum van elke ICT-omgeving in een organisatie
Het is de ruggengraat van alle ICT-deeloplossingen en daarom is het belangrijk dat de infrastructuur als fundament goed is opgebouwd. Is dat niet het geval, dan is de kans groot dat er niet optimaal geprofiteerd wordt van de potentie en presentaties die een ICT-infrastructuur biedt. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, schaalbaarheid, efficiëntie en capaciteit. Of het nu gaat om LAN, WAN, WLAN, of het koppelen van meerdere vestigingen, er is altijd een ICT-infrastructuur die past bij jouw specifieke situatie. Wij adviseren je graag.

Samenwerken
Onze ICT-specialisten hebben zeer uitgebreide kennis en ervaring met het veilig ontwerpen, samenstellen, implementeren en beheren van ICT-infrastructuren. De goede samenwerking met kwaliteitspartners zoals Microsoft stelt ons o.a. in staat om gebruik te maken van de nieuwste en beste technieken ter wereld op het gebied van hard- en software. Hierdoor hebben wij een stevige positie veroverd. 

Een uitstekend platform met een gedegen en veilige structuur
Onze ontwerpen zijn altijd op basis van Microsoft en we denken dan ook in de lijn van Microsoft. Zo zijn wij in staat de meest effectieve structuur aan te reiken.
 Door de situatie goed te overzien, bieden we op basis van bewezen Microsoft oplossingen voor de zakelijke markt een uitstekend platform met gedegen structuren die veilig zijn. We denken hierbij na over de toekomst, zijn wendbaar en bieden de mogelijkheid om op- en af te schalen waar nodig. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Meedenken in oplossingen en structuur

Aantoonbare waarde voor je organisatie
Als het gaat om een veilige, flexibele en passende ICT-omgeving, bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen wij onze klanten. Wij adviseren en denken graag mee aan de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Dit resulteert in aantoonbare waarde voor je organisatie en zorgt ervoor dat iedereen door kan werken. Samen vinden we altijd de best werkende structuur. Neem contact met ons op.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!