ICT Diensten

ICT diensten

Installatie complete ICT systemen
Wij kunnen de volledige installatie en inrichting van ICT systemen voor jou verzorgen. Of dat nu op locatie is, hybride of volledig in de Cloud.

Lokale, hybride en Cloud migraties
De overstap naar een hybride Cloud oplossing is voor veel organisaties een realistisch scenario vanwege de flexibiliteit, makkelijke integratie met mobiele devices en applicaties en lagere operationele ICT kosten.

Veilig en gestructureerd netwerk ontwerp
Het belangrijk dat de infrastructuur als fundament goed is opgebouwd. Een ICT-infrastructuur is immers het zenuwcentrum van elke ICT-omgeving. PartnerUp helpt je organisatie graag verder.

Beheer en onderhoud

Beheer
PartnerUp streeft er naar om bedrijven maximaal te ontzorgen. Onderdeel hiervan is het uit handen nemen van ICT diensten zoals onderhoud en beheer. Zo regelen wij het inrichten, op afstand beheren en monitoren van werkplekken.

Ook bieden wij beveiliging van je bedrijfsgegevens met mobiel apparaatbeheer, voeren we backups uit en controleren wij dagelijks of deze gelukt zijn.

Onderhoud
Wij onderhouden met plezier de apparaten binnen jouw organisatie. Zo kan je elke dag weer onbezorgd aan de slag. We houden al je systemen up to date en virusvrij, om zo problemen te voorkomen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsprocessen niet stagneren.

{

Quote

“Onze samenwerking met PartnerUp is prettig. De lijnen zijn kort en we krijgen duidelijk advies. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat we met een deskundige partij te maken hebben en dat is prettig.”  - Arnold Hofmeijer | GS Metaal

Installatie complete ICT systemen

Optimaal rendement
Het belangrijkste bij de installatie van ICT systemen is dat alles goed werkt en naadloos op elkaar aansluit. Zo haal je het optimale rendement uit de ICT architectuur en betaalt de investering zich terug. PartnerUp doet dit o.a. door uitgebreide ICT diensten aan te bieden. 

Totaalautomatisering
PartnerUp kan de volledige installatie en inrichting voor jou verzorgen. Of dat nu op locatie is, hybride of volledig in de Cloud. Je kunt bij ons terecht voor de complete kantoorautomatisering. Wij zorgen dat ICT systemen slim en efficiënt samenwerken, maar bijvoorbeeld ook voor integratie van nieuw aangeschafte hard- en software. Samen maken we de vertaling van het proces naar het ICT platform. Als klant word je door ons volledig gefaciliteerd. Handig hè?

Wij zorgen dat jouw ICT systemen slim en efficiënt samenwerken.

Lokale, hybride en Cloud migraties

Kun jij je richten op de kern-activiteiten?
Een organisatie moet zich kunnen richten op de kern-activiteiten. Naast kostenefficiëntie en schaalbaarheid vraagt dit om innovatie. Nieuwe technologieën zorgen voor een efficiënter en doelgerichter gebruik van ICT hulpmiddelen. De traditionele kantoorserver was jarenlang een vertrouwde partner. Maar vanwege flexibiliteit, makkelijke integratie met mobiele devices en applicaties en lagere operationele ICT kosten is de overstap naar een hybride Cloud oplossing voor veel organisaties een realistisch scenario.

Digitale transformatie: een must
In de huidige, zeer dynamische netwerkeconomie is digitale transformatie een must. Transformeren naar een hybride Cloud omgeving kan je organisatie die mate van versnelling en flexibiliteit geven, die nodig is om continu te innoveren. Wendbaarheid en veiligheid gaan daarbij hand in hand; het zijn cruciale factoren als het gaat om meebewegen met de markt, creëren van vertrouwen en voldoen aan de verwachtingen van de klant. Snel op- en afschalen, doorlopende procesverbetering, ontwikkeling van baanbrekende diensten en producten; de Cloud maakt het mogelijk. Zo’n transitie kan een behoorlijke uitdaging zijn. Niet alleen voor je IT-afdeling, maar voor de gehele organisatie. PartnerUp biedt ICT diensten aan om zo ervoor te  zorgen dat jouw organisatie die belangrijke stap voorwaarts zorgeloos maakt en blikken vooruit op de toekomst.

Veilig en gestructureerd netwerk ontwerp

Een ICT-infrastructuur is het zenuwcentrum van elke ICT-omgeving in een organisatie
Het is de ruggengraat van alle ICT-deeloplossingen en daarom is het belangrijk dat de infrastructuur als fundament goed is opgebouwd. Is dat niet het geval, dan is de kans groot dat er niet optimaal geprofiteerd wordt van de potentie en presentaties die een ICT-infrastructuur biedt. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, schaalbaarheid, efficiëntie en capaciteit. Of het nu gaat om LAN, WAN, WLAN, of het koppelen van meerdere vestigingen, er is altijd een ICT-infrastructuur die past bij jouw specifieke situatie en onder onze ICT diensten valt. Wij adviseren je graag.

Samenwerken
Onze ICT-specialisten hebben zeer uitgebreide kennis en ervaring met het veilig ontwerpen, samenstellen, implementeren en beheren van ICT-infrastructuren. De goede samenwerking met kwaliteitspartners zoals Microsoft stelt ons o.a. in staat om gebruik te maken van de nieuwste en beste technieken ter wereld op het gebied van hard- en software. Hierdoor hebben wij een stevige positie veroverd. 

Een uitstekend platform met een gedegen en veilige structuur
Onze ontwerpen zijn altijd op basis van Microsoft en we denken dan ook in de lijn van Microsoft. Zo zijn wij in staat de meest effectieve structuur aan te reiken.
 Door de situatie goed te overzien, bieden we op basis van bewezen Microsoft oplossingen voor de zakelijke markt een uitstekend platform met gedegen structuren die veilig zijn. We denken hierbij na over de toekomst, zijn wendbaar en bieden de mogelijkheid om op- en af te schalen waar nodig. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Meedenken in oplossingen en structuur

Aantoonbare waarde voor je organisatie
Als het gaat om een veilige, flexibele en passende ICT-omgeving, bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen wij onze klanten. Wij adviseren en denken graag mee aan de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Dit resulteert in aantoonbare waarde voor je organisatie en zorgt ervoor dat iedereen door kan werken. Samen vinden we altijd de best werkende structuur. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!