ICT Beveiliging

Totale ICT beveiliging

Veilige ICT-infrastructuur
Van adviseren en aanpassen van de huidige infrastructuur tot het uitwerken van een compleet nieuwe en beveiligde ICT-infrastructuur. PartnerUp kan de volledige installatie en inrichting van ICT-infrastructuren voor bedrijven verzorgen.

Multifactor authenticatie
Wij kunnen Multifactor authenticatie (MFA) goed instellen voor jouw apparaten zodat bedrijfsdata veilig en afgeschermd is. Hierbij kijken wij o.a. naar de huidige processen binnen een organisatie om zo de juiste MFA technologie te kiezen die het beste past bij jouw bedrijf.

Wachtwoord manager
Alle wachtwoorden op één centrale en veilige plek, gesynchroniseerd op al je apparaten, inclusief automatisch inloggen. Met een wachtwoord manager ben je altijd verzekerd van de veiligste wachtwoorden en gemakkelijk en snel inloggen.

Beveiliging en beheer

ICT Beveiliging
PartnerUp maximaliseert de ICT beveiliging van jouw bedrijf met behulp van hoogstaande technieken en methodieken. Van netwerken en werkplekken beveiligen tot mobiele apparatuur beveiliging: wij zorgen ervoor dat je altijd in staat bent om gebruik te maken van de laatste technologieën op gebied van ICT beveiliging. Zo is jouw bedrijf altijd veilig up-to-date.

Beheer
Wij verzorgen niet alleen de beveiliging van de ICT omgeving, maar bieden ook andere diensten en oplossingen aan. Zo ook ICT beheer. Dankzij proactief monitoren, updaten en onderhoud van al uw werkplekken en netwerken, bent u verzekerd van een maximaal beveiligde ICT omgeving.

Denk je na over het uithanden geven van ICT beveiliging dan is het uitbesteden van ICT beheer een logische vervolgstap. Meer informatie over al onze diensten vind je hier.

{

Quote

“Onze samenwerking met PartnerUp is prettig. De lijnen zijn kort en we krijgen duidelijk advies. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat we met een deskundige partij te maken hebben en dat is prettig.”  - Arnold Hofmeijer | GS Metaal

Complete ICT beveiliging

Optimale ICT beveiliging
De ICT-infrastructuur is de ruggengraat van elk bedrijf. Alles valt of staat bij een goede inrichting en uitwerking hiervan. Hoe beter de infrastructuur is ingericht des te beter je bent voorbereid en beschermd tegen eventuele toekomstige beveiligingsproblemen. Kies je daarnaast ook voor ICT beheer uitbesteden dan kunnen wij ook proactief monitoren op eventuele problemen en apparatuur onderhouden zodat deze altijd up-to-date is en zo dus bestand is tegen de laatste malware, ransomware en andere bedreigingen.

Onze IT specialisten
Bij PartnerUp werken IT specialisten met gedegen kennis en ervaring op gebied van het veilig ontwerpen, samenstellen, implementeren en beheren van ICT-infrastructuren. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze partners (zoals o.a. Microsoft) kunnen wij tevens de beste en nieuwste technieken bieden op het gebied van beveiligingssoftware.

ICT beveiligingsapplicaties
Je bedrijf is zo goed beveiligd als je zwakste schakel. Dat wil zeggen, je kan de rest van je bedrijf nog zo goed beveiligd hebben, maar als je één zwakke plek hebt in je beveiliging, dan is dat de plek waar je op wordt aangevallen. Daarom beveiligen wij je bedrijf op alle mogelijke vlakken.

Denk hierbij aan zowel multifactor authenticatie als een wachtwoord manager. Deze bieden een uitstekende aanvulling op de ICT beveiliging van een bedrijf. Wij richten deze applicaties voor je in.

Wij zorgen dat jouw ICT systemen slim en efficiënt samenwerken.

Tweestapsverificatie

Two-factor verification als onderdeel van ICT beveiliging
Deze vorm van beveiliging wordt ook wel tweefactorauthenticatie genoemd en zorgt voor een extra beveiligingslaag. Inloggen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer van deze tijd. Door tweefactorauthenticatie te gebruiken zorg je ervoor dat wanneer er wordt ingelogd vanaf een onbekend (niet eerder goedgekeurd) apparaat, er een code wordt verstuurd naar jouw email of telefoonnummer. Deze code moet vervolgens worden ingevuld op het apparaat vanaf waar wordt geprobeerd in te loggen. Zo wordt de beveiliging van jouw bedrijf aanzienlijk verhoogd.

Two-factor verification instellen
Het instellen van deze beveiliging kan flink wat tijd kosten en is daarom het beste uit te besteden aan een externe IT specialist zoals PartnerUp. Wij zorgen ervoor dat alle apparaten correct zijn ingesteld met deze beveiligingsmethode. Zo ben je ervan verzekerd dat de digitale voordeur naar je bedrijfsdata goed is afgeschermd. Wanneer er wordt gekeken naar en gekozen voor een vorm van 2FA, is het voornamelijk belangrijk dat de specifieke techniek ook past bij de processen die momenteel al bestaan binnen jouw bedrijf. PartnerUp helpt je graag bij het maken van deze keuze en de implementatie.

Wachtwoord manager

Veilige plek voor al je wachtwoorden
Wanneer je met meerdere werknemers veel verschillende wachtwoorden moet beheren, kan het onoverzichtelijk worden. Wachtwoorden worden vergeten, nieuwe worden aangevraagd en het overzicht is totaal weg. PartnerUp biedt hiervoor een oplossing in de vorm van een wachtwoord manager aan.

Functies wachtwoord manager
Met een wachtwoord manager worden alle wachtwoorden veilig opgeslagen in één overzichtelijke en centrale wachtwoorden ‘kluis’. Hierbij wordt ook nog onderscheid gemaakt in een omgeving (kluis) voor elke individuele werknemer en zijn persoonlijke wachtwoorden en de bedrijfswachtwoorden die in de bedrijfs ‘kluis’ te vinden zijn. Daarbij kan er gekozen worden voor het automatisch invullen van wachtwoorden in de browser, waardoor met een simpele klik kan worden ingelogd op websites en/of omgevingen.

Kosten wachtwoord manager
Dit onderdeel van ICT beveiliging kan ook los afgenomen worden bij PartnerUp. Dit kan per maand voor € 4,50 of bij betaling voor een heel jaar voor € 4,00 per maand. Er kan ook gekozen worden voor een eenmalige aanschaf van € 99,00. Deze prijzen zijn exclusief BTW. 

 

Meedenken op gebied van ICT beveiliging

Aantoonbare waarde voor je organisatie
Op zoek naar een uitstekende en passende ICT beveiliging? Bij PartnerUp bieden wij niet alleen ICT beveiliging aan, maar ook totaaloplossingen aan onze klanten om hun totale ICT te ontzorgen. Van monitoring en beheer tot onderhoud. Daarnaast denken wij met bedrijven mee om zo de beste oplossing te kunnen bieden. Van complete ICT infrastructuren tot losse onderdelen zoals een wachtwoord manager: PartnerUp helpt organisaties verder. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!