ICT Beheer uitbesteden

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.

ICT beheer en onderhoud

Dagelijks vertrouwen ICT beheer en onderhoud
ICT heeft periodiek onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. PartnerUp verzorgt dit graag voor je, zodat je elke dag op je automatisering kunt vertrouwen. We houden al je systemen up to date en virusvrij, om veelvoorkomende problemen te vermijden. We voorkomen dat bedrijfsprocessen stagneren. Net zoals spam en e-mails met virussen, waaraan medewerkers vaak waardevolle tijd kwijt zijn.

Een optimaal presterende ICT omgeving
Dat is waar PartnerUp naar streeft. Wij vinden dat ICT beheer en onderhoudsprocessen een bedrijf rendement moet opleveren en ervoor zorgt dat je ICT in topvorm is. Zo profiteer je van tijdswinst, kostenbesparing of een voorsprong ten opzichte van andere aanbieders.

ICT beheer en monitoring

Zorgeloos (door)werken
Regelen wij het ICT beheer van jou bedrijf dan is ons hoofddoel dat jij zorgeloos door kunt werken. Hiervoor monitoren we je ICT-systemen, zodat we potentiële problemen met de server en automatisering kunnen voorkomen. Soms zelfs voordat je het merkt.

Voorspellend en geautomatiseerd beheer
Wij houden je ICT omgeving (op locatie of op afstand) proactief in de gaten. Dit wordt ook wel voorspellend beheer genoemd. Hierdoor kunnen we onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig traceren en voorkom je incidenten. Dankzij geautomatiseerd beheer zijn al jouw apparaten altijd voorzien van de laatste updates.

Dankzij ons ICT beheer en proactief monitoren heb jij dus geen onderbrekingen tijdens je werk en kan iedereen (door)werken.

{

Quote

“Onze samenwerking met PartnerUp is prettig. De lijnen zijn kort en we krijgen duidelijk advies. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat we met een deskundige partij te maken hebben en dat is prettig.”  - Arnold Hofmeijer | GS Metaal

Mobiel apparaatbeheer

Mobile device management
PartnerUp zorgt voor de beveiliging van je bedrijfsgegevens met mobiel apparaatbeheer, oftewel mobile device management. In het geval van calamiteiten komt dit goed van pas. Je moet er niet aan denken, maar je telefoon of tablet kan natuurlijk gestolen worden of zoek raken. Dan neem je liever het zekere voor het onzekere.

Soms gebruiken mensen hun persoonlijke apparaten voor het werk en soms worden apparaten gebruikt die eigendom zijn van het bedrijf zelf. Met de juiste instellingen kun je privé en zakelijk gescheiden houden. Zo ben je er zeker van dat bedrijfsdata veilig is.

Wij kunnen alle mobiele apparaten in de organisatie beheren, traceren, beveiligen en controleren naar jouw wensen.

Backup beheer

Voorkom verlies van data
Backup beheer is ontzettend belangrijk. Zijn jouw documenten en gegevens veilig opgeborgen? En wie is daar verantwoordelijk voor? Geen enkel bedrijf zit erop te wachten dat belangrijke informatie verdwijnt. Onze (online) backup oplossingen zorgen ervoor dat je nooit geen data meer verliest.

Er bestaan verschillende manieren om een back-up van je gegevens te maken. Sommige bedrijven bewaren hun backup intern, bijvoorbeeld op schijfjes, maar dit is risicovol. Wat doe je bijvoorbeeld bij brand? 

Wat de beste manier voor je organisatie is, is afhankelijk van verschillende factoren. PartnerUp adviseert graag welke manier het beste bij de organisatie past waar jij werkt en helpt je verder. Wij checken dagelijks of je back-up gelukt is en voeren back-up recovery tests uit om te controleren of de backup goed is. 

Werkplek beheer

Overal en altijd via ieder apparaat werken
Onder werkplekbeheer verstaat PartnerUp het inrichten, op afstand beheren en monitoren van werkplekken en waar nodig ondersteuning bieden op locatie. Een organisatie bestaat vaak uit diverse werkplekken. Deze kunnen statisch zijn, zoals werkstations, maar steeds vaker zien we flexibele werkplekken. Werknemers werken ook vaker met laptops of tablets.

Wij zorgen ervoor dat iedere werkplek perfect samenwerkt met de rest van het netwerk in het bedrijf. Denk aan scanners, printers en andere werkplekken. Daarnaast waarborgen we de veiligheid van het netwerk door beveiligingsupdates en software updates consequent uit te voeren.

Zo kunnen werknemers ongestoord verder werken zonder onderbrekingen.

ICT beheer uitbesteden aan PartnerUp

Onderhoud en monitoring
ICT specialisten bij PartnerUp zorgen ervoor dat updates van apparaten worden uitgevoerd om zo problemen voor te zijn. Dit gebeurt buiten werktijden zodat iedereen binnen jouw organisatie ongestoord kan werken en jij dus geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Daarnaast houden we jouw ICT-systemen nauwlettend in de gaten.

Proactief ICT beheer
Voorkomen is beter dan genezen. Daarom kijken wij ook mee in de managed services. Ook kunnen wij aan de hand van data, prestaties van het systeem en onregelmatigheden eventuele problemen binnen je ICT zien aankomen. Zo kunnen wij eventuele incidenten en bijbehorende gevolgen voor zijn. Eventuele al aanwezige problemen lossen wij gelijk op.

Regelen wij het ICT beheer, dan letten wij er tevens op dat er geen virussen op apparatuur aanwezig zijn en installeren wij de laatste updates zodat jij bent verzekerd van een goed beveiligde organisatie.

De ICT infrastructuur moet het “gewoon doen”. Zo simpel is het.

De voordelen van ICT beheer uitbesteden


ICT professionals

Bij PartnerUp werken ICT specialisten met veel ervaring en expertise, waardoor je een breed en hoog kennisniveau tot je beschikking hebt. Daarnaast werken wij met de laatste technologieën en zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de ICT. Vragen of advies nodig? Wij denken op gebied van ICT beheer graag met jou en je organisatie mee.

Snel en adequaat
Wij controleren al je hardware, servers, services, werkstations en randapparatuur op stabiliteit, capaciteit en performance. Tevens controleren we op onderhuidse foutmeldingen. In combinatie met proactief onderhoud en beheer kunnen wij hierdoor snel en adequaat handelen. Het verlies van data, productiviteitsverlies, stilstand, hoge herstel- of vervangingskosten en financiële schade worden zo voorkomen.

Betrouwbaar
Wil je ICT beheer uitbesteden en zoek je hiervoor een professionele ICT beheerder met ruime ervaring? Dan mag je bij PartnerUp rekenen op een betrouwbare, betrokken en ervaren partner voor al jouw ICT zaken. In samenwerking met onze gerenommeerde partners gaan we uitdagende en uiteenlopende ICT vraagstukken aan. Wat kunnen onze ICT specialisten voor jouw organisatie betekenen?

Haal het maximale uit je ICT

Jouw organisatie maximaal ondersteund
Wij ontzorgen onze klanten op gebied van ICT beheer met passie en plezier. Maar wij doen nog veel meer om onze klanten maximaal te ondersteunen. Van monitoring, onderhoud en beheer tot het leveren en inrichten van Microsoft 365. Maar ook het koppelen van meerdere bedrijfsvestigingen kunnen wij voor je uitvoeren. Voor alle ICT zaken kun je bij ons terecht.

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.
[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!