• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Managed services

terugGigaset Hybird 120 centrale

De Gigaset Hybird 120 centrale inclusief server licentie en 10 gebruikerslicenties.hybird_120
Met deze centrale kunt u uitbreiden tot maximaal 20 gebruikers.

Dit krachtige telefoonsysteem biedt vele handige functies en maximale flexibiliteit. Er kunnen maar liefst 20 gebruikers in het systeem worden geregistreerd en het is mogelijk om meerdere telefoongesprekken parallel te voeren.  Bovendien kunt u dankzij de geïntegreerde TAPI-interface en CTI-toepassing de telefoon eenvoudig synchroniseren met uw computer en uw Outlook-contactpersonen importeren. Wanneer u niet beschikbaar bent, wordt de oproep doorgeschakeld naar uw voicemail.

Met de Hybird 120 Gigaset Edition kunt u met uw standaardinstellingen communiceren via de computer. Het telefoonsysteem werkt met ESTOS en C4B, zodat u de gespreksfuncties met verschillende toepassingen kunt combineren, zoals Exchange, Outlook, Lotus Notes, Tobit, David en CRM-systemen. Alle Gigaset pro-telefoons kunnen worden aangesloten.

De geïntegreerde spraaktoepassingen bieden een uitgebreid aantal oplossingen voor uw behoeften. Naast individuele gesprekken en groepsgesprekken ondersteunt het Hybird-systeem ook automatisch doorschakelen. U kunt het nummer van de gewenste afdeling intoetsen op het toetsenblok of een doorkiesnummer direct kiezen. Wachtenden horen uw zelfgekozen muziek en er wordt een opgenomen mededeling met bijvoorbeeld uw openingstijden herhaald.

 

Gigaset T300 Pro centrale

De Gigaset T300 Pro centrale inclusief server licentie en 5 gebruikerslicenties.
Met deze centrale kunt u uitbreiden tot maximaal 15 gebruikers en 15 gesprekken tegelijkertijd.

t300ipproAls gebruiker kunt u veel contactpunten in het Gigaset Communication Network hebben op uw kantoor, thuis of onderweg. Dit betekent bellen met één en hetzelfde nummer, via een mobiele-telefoonapp, draadloze bureautelefoon of zelfs via een Mac® of pc. U kunt uw persoonlijke instellingen configureren en altijd en overal beheren via het PBX-dashboard.

Bedrijven hebben vrij snel een groot algemeen bedrijfstelefoonboek, dat voor elke collega beschikbaar dient te zijn vanaf elk toestel. En alle collega’s en bij voorkeur ook uw klanten dienen hierin te staan vermeld. Dit systeem maakt het zoeken naar telefoonnummers overbodig, waardoor het bellen efficiënt en overzichtelijk wordt. Pak gewoon een Gigaset pro bureau- of draadloze telefoon.

De T300 PRO gaat uit van het aantal gebruikers, niet van het aantal telefoons. Dat houdt in dat u tot maximaal vijftien gebruikers kunt toevoegen, ongeacht het aantal telefoons. Een werknemer met een telefoon op kantoor en een zakelijke telefoon voor huis, wordt dus beschouwd als één gebruiker met twee telefoons.

 

de410ipproGigaset DE410 IP Pro bureautoestel

De betaalbare IP telefoon waarmee u alle gesprekken op een comfortabele manier kunt afhandelen.
5 regels display met witte letters op een zwarte achtergrond. Eenvoudig te bedienen.
Tot 6 SIP accounts. HD geluid van hoge kwaliteit.

Met de DE410 IP PRO hoeft u nooit meer te zoeken naar belangrijke telefoonnummers, omdat u al uw contactpersonen gemakkelijk kunt opslaan met de programmeerbare toetsen. Bijkomend voordeel is dat u direct ziet wie er in gesprek is en wie beschikbaar. Met HD-geluid vervagen afstanden. Het zorgt voor een vol geluid, waarbij het lijkt of degene aan de andere kant van de lijn in de kamer naast u staat te bellen. De DE410 IP PRO biedt u een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

U kunt soms last hebben van de manier waarop het licht over uw bureau valt of u moet mogelijk staan in plaats van zitten, waardoor het op veel telefoons lastig kan zijn om het scherm goed te lezen. Met het verstelbare 5-regelige scherm kunt u bellen onafhankelijk van hoe het licht valt.

 

de700ipproGigaset DE700 IP Pro bureautoestel

Uitgebreid bureautoestel met een 3,5 inch kleurendisplay en prijswinnende gebruikersinterface.
Touchweel voor snel scrollen in het menu.
Tot 12 SIP accounts. Uitzonderlijk geluid door middel van HDSP

Als alleen het beste goed genoeg is, dan moet u de DE700 IP PRO beslist eens zelf ervaren. Het is heel gemakkelijk om de eenvoudige navigatie en de handige extra functies te gebruiken terwijl u geniet van de buitengewone geluidskwaliteit. Via het kleurendisplay met slimme iconen krijgt u toegang tot de verschillende contact- en belmenu’s. Dankzij het slimme navigatiewiel komt u zo waar u zijn wilt en is het beheren van de functies kinderspel. Voor uw gemak is de DE700 IP PRO voorzien van extra functies als een aanpasbare screensaver en diavoorstelling, bewegend menu en adresboek en een tijdzone-indicator voor inkomende gesprekken.

Radio op uw telefoon? Natuurlijk! De DE700 IP PRO is van alle gemakken voorzien en biedt zelfs toegang tot veel internetradiozenders. Uit de luidspreker op het basisstation of rechtstreeks uit de hoorn komt een kristalhelder geluid. Uw telefoon en computer zijn voorzien van een oproepbeheerfunctie, waardoor u gemakkelijk een contactpersoon kunt kiezen in Outlook® en bijvoorbeeld het nummer rechtstreeks vanuit uw computer kunt kiezen.

 

Gigaset SL400H handsetsl400h

Luxe materialen, hoogwaardig metalen frame en metalen toetsen inclusief verlichting. Groot kleurenscherm met intuïtieve gebruikersinterface.
Met de Gigaset SL400H kun je heel eenvoudig foto’s van je vrienden en familieleden uploaden en koppelen aan het desbetreffende telefoonnummer. De volgende keer dat je gebeld wordt, zorgt de nummerherkenningsfunctie2 ervoor dat de foto van de beller op het scherm verschijnt. Je kunt ge-uploade foto’s ook gebruiken als screensaver of een leuke diavoorstelling samenstellen voor je eigen kijkplezier.

Er is voldoende ruimte voor iedereen in het adresboek van de Gigaset SL400H, dat capaciteit biedt voor maar liefst 500 vCard‑vermeldingen. Je hoeft alleen maar de namen en telefoonnummers van je vrienden, kennissen en familieleden in te voeren en je hebt alle gegevens direct bij de hand.

Lange gesprekken zijn geen probleem met de Gigaset SL400H. Het toestel heeft een lange gesprekstijd van maximaal 14 uur en kan tot 230 uur stand‑by staan. Je kunt kiezen uit vier handsfree‑opties voor flexibel bellen met superieure geluidskwaliteit. Ook het geluid van je Gigaset SL400H kun je aanpassen aan je voorkeuren door de beltoon te kiezen die het beste past bij je persoonlijke stijl. Uiteraard kun je ook kiezen voor de trilstand, waarbij de handset trilt bij inkomende gesprekken.

 

R630hGigaset R630H Pro handset

Bestand tegen stof en water volgens IP65 normen en bovendien schokbestendig. Rubberen oppervlak waarmee het de perfecte bedrijfstelefoon is voor werkplaatsen, fabrieken, bouwterreinen en andere veeleisende omstandigheden. De geribbelde batterijklep zorgt voor een stevige grip, zodat het toestel niet uit uw hand glijdt. Met de grote rubberen toetsen kunt u eenvoudig kiezen, ook als u handschoenen draagt. Het toetsenbord is helder, verlicht en robuust, en is bovendien afwasbaar. Dankzij de vloeiende lijnen biedt de R630 tevens perfecte grip tussen uw hoofd en schouder. Het rubberen oppervlak zorgt ervoor dat de telefoon dicht bij uw oor blijft.

Voor verschillende bedrijfssituaties zijn verschillende audioniveaus en meldingsmogelijkheden vereist.
De R630H PRO beschikt over een geavanceerde set audiofuncties, met een profieltoets voor eenvoudig schakelen tussen beltonen voor normale-, en beltonen voor lawaaierige omgevingen. De zaklamp functies van de R630H PRO bieden nog meer gebruiksvriendelijke mogelijkheden. In de vergadermodus trilt de handset en knippert de LED tijdens inkomende gesprekken. Het telefoondisplay toont de naam van de beller. Tevens worden de toetsen verlicht.

 

terug