• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Servers en computers

Werkplek Online

Werkplek Online maakt het mogelijk op afstand uw eigen werkplek tot uw beschikking te hebben.
Uw volledige werkplek is dan te benaderen vanaf Windows, Mac of Linux en optioneel zelfs vanaf uw smartphone.
Werkplek online zorgt ervoor dat u zonder grote investeringen direct aan de slag kunt en dat uw IT-capaciteit naadloos met uw bedrijf mee kan groeien.

Altijd en overal toegang tot uw werkplek
Geen minimale afname en per maand opzegbaar
IT capaciteit groeit naadloos mee met uw bedrijf
Informatie veilig en betrouwbaar beheerd door experts

 

Hosted Exchange

Met Hosted Exchange van PartnerUp heeft u altijd uw e-mails, contactpersonen en agenda’s bij de hand.
Al uw belangrijke informatie is met Hosted Exchange altijd en overal beschikbaar, eenvoudig te delen met collega’s en tegelijkertijd veilig opgeslagen.

Altijd en overal toegang tot uw email, agenda’s en contacten
Betrouwbaar spam en antivirus filter
Back-up van uw persoonlijke gegevens
Eenvoudig gegevens uitwisselen met collega’s
Gegevens versturen via een beveiligde verbinding

hostedexchange

 

Online Opslag

Online Opslag van PartnerUp zorgt ervoor dat u vanaf ieder apparaat, waar ook ter wereld, toegang hebt tot uw bestanden.
Alle documenten staan veilig opgeslagen in de Cloud en niet op uw apparaten zelf. Wijzigingen in een document worden per direct verwerkt, dus het e-mailen van recentere versies behoort tot het verleden.Daarnaast heeft u met Online Opslag volledige controle over alle gebruikersrechten.
U kunt per document, map of zelfs per apparaat beslissen wie toegang heeft en wie niet. Online Opslag is bovendien eenvoudig te integreren in verschillende systemen en is oneindig schaalbaar.

Altijd en overal toegang tot uw bestanden
Eenvoudig bestanden uitwisselen
Bestandsstructuur beschikbaar bij offline werken
Wijzigingen worden real-time gesynchroniseerd
Eenvoudig gebruikersmanagement

 

Online Back-up

Online Back-Up zorgt voor een gemakkelijke en betrouwbare back-up van al uw kritieke data. Organisaties genereren steeds meer data die kritiek is voor het bestaansrecht van hun bedrijf of instelling. Het beschermen van deze data is dan ook essentieel, het regelmatig maken van een goede back-up is dan ook belangrijk. Met Online Back-Up kunt u nu zonder investeringen tegen een vast maandtarief vertrouwen op onze professionele infrastructuur om uw back-ups te verzorgen. Voorkomen is beter dan genezen! Daarnaast is Back-Up online heel flexibel, want Online Back-Up groeit gewoon mee met grootte van uw data.

Geen zorgen meer over uw kritieke data
Automatische back-ups
Geen licentiekosten
Betalen per gigabyte

 

Domeinnamen

Een domeinnaam met keuze uit meer dan 600 extensies en een eenvoudige verhuisservice voor uw huidige domeinnaam.domeinen
Registratie van de juiste domeinnamen maakt u en uw bedrijf beter vindbaar op het internet. Heeft u al één of meerdere domeinnamen, dan kunnen wij deze probleemloos verhuizen. Wij zorgen voor een snelle verhuizing van uw domeinnaam, zonder dat de dienstverlening wordt onderbroken. Uw website en email blijven ook tijdens de verhuizing gewoon functioneren. Wij kunnen beschikbaarheid garanderen doordat onze servers zijn ondergebracht in verschillende netwerken en datacentra op geografisch gescheiden locaties. Dit geeft onze klanten rust en zekerheid.

Keuze uit zeer veel extensies waaronder .nl .com .eu .be .de
Verbeteren van bereikbaarheid en vindbaarheid van uw onderneming

 

Shared Hosting

Shared Hosting bied u u een totaaloplossing voor het hosten van uw website. Met keuze uit verschillende varianten, op zowel Windows en Linux basis is Shared Hosting eenvoudig naar uw wensen aan te passen. Met Shared Hosting beschikt u altijd over voldoende webruimte per domeinnaam. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van email via uw domeinnaam inclusief een spam en virusfilter voor optimale bescherming en rechtstreekse aflevering op uw lokale Exchange server.

Standaard voldoende webruimte per domeinnaam
Gratis email versturen
Email via Pop3, Imap of Exchange
Geschikt voor o.a. WordPress, Joomla en Magento

 

SSL Certificaten

SSL biedt online veiligheid voor u en uw klanten. Met een SSL certificaat bent u er zeker van dat de verbinding tussen de website en/of webwinkel en haar bezoekers veilig tot stand komt. Waarom een SSL certificaat? Online veiligheid is belangrijk. Niet alleen voor u, maar ook voor de bezoekers van uw website of webwinkel. Als u er zeker van wilt zijn dat de verbinding tussen de website en uw bezoekers zo veilig mogelijk verloopt, dan raden wij het u aan om een SSL certificaat te gebruiken. Deze SSL certificaten worden ondersteund door alle internetbrowsers.

ssl

 

Een scala aan diensten

Exchange Online Office 365 Business Office 365 Business Essentials Office 365 Business Premium
Exchange online Office 365 Office 365 Office 365
OneDrive for Business Project Online SharePoint Online Visio Pro Office 365
OneDrive Project Online SharePoint Visio