Cases

Met gepaste trots laten we je graag projecten zien waaraan wij mochten bijdragen.

 

BTG Bioliquids

De laatste jaren heeft technologiebedrijf BTG Bioliquids een grote groei doorgemaakt. Doordat er veel potentie is op de internationale markt, groeide daarmee de behoefte aan een professionele ICT-omgeving. Sneller, efficiënter en veiliger werken stonden hoog op de wensenlijst van deze opdrachtgever.

Beimer Meat

Door te kiezen voor moderne ICT-oplossingen heeft vleesproductiebedrijf Beimer Meat een professionaliseringsslag gemaakt. Hierdoor is er meer grip op de organisatie en dat biedt vele voordelen.

Effect Personeelsdiensten

De uitzendbranche is een zeer dynamische branche en PartnerUp zorgt met haar oplossing dat Effect Personeelsdiensten hier op kan anticiperen.

Verloskundigenpraktijk Enschede

Bij Verloskundigenpraktijk Enschede zijn zwangere vrouwen en hun partner in goede handen. Sinds 2004 werkt er een hecht team van 4 verloskundigen…

Huka

Voor dit bedrijf is PartnerUp huisleverancier als het gaat om de serversystemen, normale werkstations, specifieke werkstations voor zwaardere 3D-applicaties zoals Autocad en voor de Hosted telefonie.

TRIFORA Sports & Health Club

Trifora Sports & Health Club biedt in Enschede en omstreken een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud aan.

Emsflower

De oprichting van een kleine kwekerij in 1954 door Jan Kuipers was het begin van het succesverhaal van het familiebedrijf Emsflower.

Agro-NRG

Het Twentse bedrijf Agro-NRG is gelegen in Ootmarsum en draagt eraan bij dat de agrarische sector en het MKB gezien worden als sectoren die rekening houden met een duurzame leefomgeving.

GS metaal

GS metaal is de specialist op het gebied van metaalbewerking. Met 40 gemotiveerde werknemers zijn ze een innovatieve toeleverancier op het gebied van plaatbewerking, licht constructiewerk en machinebouw.

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!