VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK ENSCHEDE

Bij Verloskundigenpraktijk Enschede zijn zwangere vrouwen en hun partner in goede handen. Sinds 2004 werkt er een hecht team van 4 verloskundigen met als doel de klant een persoonlijke begeleiding voor zwangerschap, bevalling en kraamtijd te geven.

BEDRIJFSPROFIEL
Bij Verloskundigenpraktijk Enschede zijn zwangere vrouwen en hun partner in goede handen. Sinds 2004 werkt er een hecht team van 4 verloskundigen met als doel de klant een persoonlijke begeleiding voor zwangerschap, bevalling en kraamtijd te geven. Ze proberen zoveel mogelijk aan de individuele wensen van de klant tegemoet te komen en hopen daarmee dat ze positief terug kunnen kijken op een onvergetelijke tijd. De verloskundigenpraktijk werkt met een klein team, zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd blijft.

ICT BEHOEFTE EN WERKZAAMHEDEN
Toen de verloskundigenpraktijk de telefonie moest veranderen, namen ze contact met ons op. ISDN was niet langer. Ze maakten gebruik van een vaste telefoonverbinding, internet, fax en een semafonie abonnement. In verband met de nieuwe privacy wetgeving moest hun faxgebruik onder de loep genomen worden, zodat anderen niet bij hun cliëntgegevens konden komen. De medewerkers van de praktijk wilden onderweg ook in kunnen loggen op de externe server. Nu kunnen ze de gegevens van hun cliënten altijd inzien en dat werkt een stuk prettiger.

“Toen wij behoefte hadden aan ICT hulp, hebben we in eerste instantie verschillende algemene offertes aangevraagd bij een aantal ICT bedrijven, waaronder op aanraden van een collega ook Partner -Up. Al gauw bleken de manier van werken en de korte lijntjes bij Partner-Up voor ons goed te voelen.” Ilona | Verloskundigenpraktijk Enschede

Na een eerste gesprek zijn alle ICT wensen van de praktijk op papier gezet. Er volgde een uitgebreide offerte met alle mogelijkheden. De praktijk heeft ons laten weten welke wensen ze in vervulling wilden laten komen ten behoeve van het gebruiksgemak. Na flink wat sparren en de nodige uitleg, zijn we op een goede telefoonstructuur uitgekomen waarbij cliënten en collega’s makkelijker bij degene uitkomen, die ze willen bereiken. Alle werknemers zijn nu uitgerust met een werkmobiel, handzame laptop met internet verbinding en semafoon als back-up. De semafoon is er voor het geval ze niet in staat zijn om de telefoon op dat moment aan te nemen en er toch reden is tot contact binnen afzienbare tijd. Hierdoor zijn ze in nood altijd goed bereikbaar en dat is voor een verloskundigenpraktijk wel zo handig.

Naast bovenstaande verzorgt Partner-Up het maandelijkse onderhoud en voeren we de nodige updates uit. Voor veranderingen in de telefoonstructuur of andere vragen op het gebied van ICT kan de praktijk rekenen op onze ondersteuning.

“Tot nu toe zijn wij tevreden over de werkzaamheden en het contact wat we met de medewerkers van PartnerUp hebben. Wij hebben bewust voor een extern ICT bedrijf gekozen, omdat we merken dat het lastig is om continu zelf op te letten wat veranderende updates en beveiliging betreft. Het is voor ons belangrijk dat al het internetverkeer veilig verloopt.”
Ilona Verboom | Verloskundigenpraktijk Enschede

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!