VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK ENSCHEDE

Bij Verloskundigenpraktijk Enschede zijn zwangere vrouwen en hun partner in goede handen. Sinds 2004 werkt er een hecht team van 4 verloskundigen met als doel de klant een persoonlijke begeleiding voor zwangerschap, bevalling en kraamtijd te geven.

BEDRIJFSPROFIEL

Bij Verloskundigenpraktijk Enschede zijn zwangere vrouwen en hun partner in goede handen. Sinds 2004 werkt er een hecht team van 4 verloskundigen. De missie luidt: “de klant een persoonlijke begeleiding voor zwangerschap, bevalling en kraamtijd te geven.”. De individuele wensen van de klant staan centraal. Daarmee hopen ze dat de klanten positief terug kunnen kijken op een onvergetelijke tijd. De verloskundigenpraktijk werkt met een klein team, zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd blijft.

ICT BEHOEFTE EN WERKZAAMHEDEN

Toen de verloskundigenpraktijk voor telefonie moest veranderen, namen ze contact op met PartnerUp. ISDN was niet langer. Er werd gebruik gemaakt van een vaste telefoonverbinding, internet, fax en een semafonie abonnement. In verband met de nieuwe privacy wetgeving is het faxgebruik onder de loep genomen worden, zodat anderen niet bij hun cliëntgegevens konden komen. De medewerkers van de praktijk wilden onderweg ook toegang hebben tot de data. Nu kunnen ze de gegevens van hun cliënten altijd inzien en dat werkt een stuk prettiger.

“Toen wij behoefte hadden aan ICT hulp, hebben we in eerste instantie verschillende algemene offertes aangevraagd bij een aantal ICT bedrijven, waaronder op aanraden van een collega ook PartnerUp. Al gauw bleken de manier van werken en de korte lijntjes bij PartnerUp voor ons goed te voelen.” Ilona Verboom | Verloskundigenpraktijk Enschede

Na een eerste gesprek zijn alle ICT wensen op papier gezet. Dit is opgevolgd met een duidelijke en uitgebreide offerte. Na uitgebreid overleg, zijn we op een goede telefoonstructuur uitgekomen. Cliënten en collega’s konden de juiste personen eenvoudiger bereiken. Alle werknemers zijn nu uitgerust met een werkmobiel, handzame laptop met internet verbinding en semafoon als back-up. De semafoon is er voor het geval ze niet in staat zijn om de telefoon op dat moment aan te nemen en er toch reden is tot contact binnen afzienbare tijd. Hierdoor zijn ze in nood altijd goed bereikbaar en dat is voor een verloskundige wel zo handig.

Naast bovenstaande verzorgt PartnerUp ook het maandelijkse onderhoud en worden de nodige updates aan de systemen uitgevoerd. Voor veranderingen in de telefoonstructuur of andere vragen op het gebied van ICT kan de praktijk rekenen op de ondersteuning vanuit PartnerUp.

“Tot nu toe zijn wij tevreden over de werkzaamheden en het contact wat we met de medewerkers van PartnerUp hebben. Wij hebben bewust voor een extern ICT bedrijf gekozen, omdat we merken dat het lastig is om continu zelf op te letten wat veranderende updates en beveiliging betreft. Het is voor ons belangrijk dat al het internetverkeer veilig verloopt.”
Ilona Verboom | Verloskundigenpraktijk Enschede

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!