TRIFORA
Sports & Health Club

Trifora Sports & Health Club biedt in Enschede en omstreken een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud aan.

BEDRIJFSPROFIEL

Trifora Sports & Health Club biedt in Enschede en omstreken een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud aan. Naast fitness, groepslessen, binnen- en buitentennisbanen hebben ze een binnenzwembad, wellness, horeca met lounge en buitenterras, fysiotherapie en kidsclub. Je kunt er individueel, in groepen of onder begeleiding van een ervaren personal trainer sporten. Ook kun je er het hele jaar door terecht voor tennislessen en zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Trifora is een jong en dynamisch bedrijf en streeft ernaar om samen met bezoekers in een warme, sfeervolle omgeving toe te werken naar een vitaler leven. Zo voorzien ze een grote groep clubleden in een belangrijke primaire levensbehoefte, namelijk regelmatig en verantwoord bewegen op een plezierige wijze.

ICT BEHOEFTE EN WERKZAAMHEDEN

Bij Trifora moesten er een aantal zaken vervangen/vernieuwd worden, zoals servers, netwerken, computers en telefonie. Ze zochten naar een nieuwe ICT partner die ze op dit gebied volledig kon ontzorgen en kwamen zo bij PartnerUp terecht. Trifora koos bewust voor PartnerUp omdat ze in het verleden al eens naar tevredenheid samen hebben gewerkt.

We voorkomen en verhelpen storingen, hebben de server en een aantal computers vervangen en ontzorgen Trifora op het gebied van ICT.

“We zijn een tevreden klant. Waarom? PartnerUp staat garant voor een snelle service, ze zijn flexibel en oplossingsgericht. Door hun omvang zijn de lijntjes kort. PartnerUp kent de klant en alle werknemers zijn op de hoogte van wat er speelt bij ons. Wanneer nodig zijn ze snel op locatie en dat is fijn.” – Niek Tunderman | Trifora

Niek-Trifora

– Niek Tunderman|Trifora

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!