GS metaal

GS metaal is de specialist op het gebied van metaalbewerking. Met 40 gemotiveerde werknemers zijn ze een innovatieve toeleverancier op het gebied van plaatbewerking, licht constructiewerk en machinebouw.

BEDRIJFSPROFIEL

GS metaal is de specialist op het gebied van metaalbewerking. Met 40 gemotiveerde werknemers zijn ze een innovatieve toeleverancier op het gebied van plaatbewerking, licht constructiewerk en machinebouw. Mede dankzij jarenlange ervaring zijn ze actief in diverse marktsegmenten zoals de voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, solar industrie en algemene industrie. GS Metaal kenmerkt zich als gestaag groeiend bedrijf door nauwkeurig op de kwaliteit te blijven letten, snel te schakelen en flexibel te zijn.

Het bedrijf wil altijd technisch up to date blijven en de nieuwste technologie inzetten om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het doel is om een profitabel en financieel gezonde onderneming met een goede sfeer en hoge mate van automatisering te blijven. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ze zijn pas tevreden als hun klanten tevreden zijn.

ICT BEHOEFTE EN WERKZAAMHEDEN

GS metaal en PartnerUp werken al jarenlang naar tevredenheid samen. De samenwerking bestond zelfs al voordat de nieuwe eigenaar Jan van de Maat in 2016 het bedrijf overnam. Momenteel is PartnerUp druk bezig met de installatie van een nieuwe server. GS Metaal gaat gebruik maken van Microsoft office 365. PartnerUp verzorgt de integratie en geeft advies. Het innovatieve bedrijf werkt aan een nieuw project: een experience centre. Dit vereist een andere IT inrichting en verdere digitalisering van het bedrijf en de werkzaamheden. Daar helpt PartnerUp graag aan mee.

“Onze samenwerking met PartnerUp is prettig. De lijnen zijn kort en we krijgen duidelijk advies. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat we met een deskundige partij te maken hebben en dat is prettig.” – Arnold Hofmeijer | GS Metaal

Een extern bedrijf de ICT laten verzorgen en onderhouden kost geld, maar toch bespaar je. ICT is onze corebusiness. Dit wil zeggen dat wij er verstand van hebben en ervoor zorgen dat ze bij GS Metaal datgene kunnen doen waar zij goed in zijn.

GSMetaal

Roy Schoppink van PartnerUp en Arnold Hofmeijer van GS metaal

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!