EFFECT PERSONEELSDIENSTEN

Effect Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Oldenzaal dat zich specifiek richt op functies in de bouw en techniek in de regio Twente, Salland en de Achterhoek.

Bedrijfsprofiel

Effect Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Oldenzaal dat zich specifiek richt op functies in de bouw en techniek in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. Het is een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. Ze bemiddelen voornamelijk in vaste banen mét toekomstperspectief, maar je kunt ook bij hen terecht voor tijdelijke dienstverbanden. Bij hen ben je geen nummertje. In een maatschappij die steeds individualistische wordt vinden ze het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met de medewerkers en klanten. Voor opdrachtgevers is Effect Personeelsdiensten een vakbekwame partner voor het werven en selecteren van personeel. Het motto van Effect is dan ook: “Wij ontzorgen het personeelsbestand en dragen bij aan de toekomstgroei van uw organisatie”.

“Bij de overgang in 2017 naar onze nieuwe locatie aan de Münsterstraat hebben we gekozen voor PartnerUp, vanwege de oplossing die zij bieden voor het mogelijk maken van flexibel werken. De uitzendbranche is een dynamische branche waarbij flexibiliteit een vereiste is, wilden we dus ook graag terugzien op gebied van IT.” – Thijs Oude Nijhuis | Effect Personeelsdiensten

ICT behoefte en werkzaamheden

Bij Effect Personeelsdiensten leeft de wens dat personeel zeer dynamisch kan werken. Dit houdt in dat zij op elke werkplek aan de slag kunnen. Om dit te realiseren heeft PartnerUp op locatie elke werkplek gelijk ingericht. Denk aan, PC, schermen, toetsenbord, muis, telefoontoestel en headset.

Het personeel van Effect Personeelsdiensten werkt volledig in Office 365 waardoor men geen data lokaal opslaat. Door gebruik van Sharepoint, One Drive en Exchange Online is het personeel in staat om naadloos samen te werken. Tevens kunnen zij hiermee inloggen op elke werkplek. De gehele migratie van de oude omgeving naar Office 365 is voorbereid, begeleid en uitgevoerd door PartnerUp.

Voor telefonie is er ook gekozen voor PartnerUp. Voor personeel van Effect Personeelsdiensten is het mogelijk om eenvoudig af en aan te melden op iedere werkplek. Geen gesleep met toestellen of complexe aanmeldprocedures, slechts enkele klikken

De werkstations zijn in volledig beheer van PartnerUp. Deze worden gemonitord, up-to-date gehouden en voorzien van beveiligingssoftware. De gehele kantooromgeving is aangesloten achter een FortiGate firewall om het bedrijfsnetwerk te beveiligen en af te scheiden en biedt het de mogelijkheid tot remote werken middels een virtual private network (VPN).

“De samenwerking met PartnerUp loopt goed, mede door de korte lijnen en de goede adviezen. Het is prettig dat er meegedacht wordt om de IT structuur continue verder te verbeteren, zodat we nog effectiever werken.” – Thijs Oude Nijhuis | Effect Personeelsdiensten

Kortom de IT is volledig uitbesteed aan PartnerUp en hiermee kan Effect Personeelsdiensten zich volledig richten op haar core business.

Benieuwd naar onze andere cases?

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!