AGRO-NRG
& Dumea Agro advies

Het Twentse bedrijf Agro-NRG is gelegen in Ootmarsum en draagt eraan bij dat de agrarische sector en het MKB gezien worden als sectoren die rekening houden met een duurzame leefomgeving.

BEDRIJFSPROFIEL

Het Twentse bedrijf Agro-NRG is gelegen in Ootmarsum en draagt eraan bij dat de agrarische sector en het MKB gezien worden als sectoren die rekening houden met een duurzame leefomgeving. Hoe ze dit doen? Door groene stroom op te wekken met zonnepanelen! Agro-NRG levert zon-pv installaties op basis van een full-service concept. Of de panelen nu op een schuur, stal of loods moeten; ze regelen alles van A tot Z. Daarnaast geven ze advies en informatie over subsidies en asbestsanering bij het plaatsen van zonnepanelen. Handig!

Dumea Agro Advies, van dezelfde eigenaar, is gespecialiseerd in landbouwkundig onderzoek voor veehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Ze voeren alle landbouwkundige onderzoeken uit op het gebied van grond, gewas, mest en water. Persoonlijk contact, kwaliteit en een goede prijs staan voorop. Het gehele traject, van monsterneming tot rapportage en advies, voeren ze daarom in eigen beheer uit. Met hun jarenlange ervaring en medewerkers uit de agrarische sector, geven ze je altijd een advies waar je verder mee kunt.

ICT BEHOEFTE EN WERKZAAMHEDEN

Toen Agro-NRG jaren geleden startte, werkten er 2 man. Al snel werden dit er 4. Toen de heren een server aanschaften en groei doormaakten, besloten ze om alle ICT bij ParnterUp onder te brengen. Momenteel zijn er 25 werknemers in dienst bij Agro-NRG en Dumea Agro Advies. Daarnaast werken er +/- 25 zzp’ers voor de bedrijven. Alle ICT werkzaamheden binnen het bedrijf worden nu door ons uitgevoerd. Dat wil zeggen al het externe ICT beheer. De Agro bedrijven regelden al hun hardware via ons en wij verzorgen zowel de vaste als mobiele telefonie binnen het bedrijf. Door voortdurend en automatisch te monitoren, worden eventuele storingen voorkomen. We voeren de nodige back-ups met regelmaat uit. Buiten hun werktijden, zodat de werknemers lekker door kunnen werken. Agro NRG en Dumea hebben onderhoudscontracten afgesloten op al hun werkstations. Een goede virusscanner en monitoring zorgen er ten slotte voor dat ze digitaal veilig zijn.

“Omdat PartnerUp voor ons de ICT doet, hoeven wij daar niemand voor in dienst te hebben. Dat scheelt tijd en kosten.” – Niek Hesselink | Agro-NRG

Agro-NRG en Dumea kunnen ervan uitgaan dat PartnerUp ervoor zorgt dat al hun ICT werkt. Bij eventuele problemen is er contact en helpen wij gelijk. Op afstand of locatie.

“De werkzaamheden die op ICT gebied worden uitgevoerd zijn technisch. Daarom blijft het altijd een beetje een grijs gebied voor ons. Het is een heel ander specialisme. Maar wat we wel weten is dat we vrijwel nooit problemen hebben. Alles loopt en we kunnen doorwerken. We zijn dus tevreden over onze samenwerking en zien de noodzaak van goede monitoring.” – Niek Hesselink | Agro-NRG

Niek Hesselink

– Niek Hesselink | Dumea Agro Advies

[vfb id=3]

You have Successfully Subscribed!